Quantcast

Kauno pramonininkų asociacija sezoną pabaigė su rekordiniu skaičiumi naujų narių

  • Teksto dydis:

Birželio 5 dieną Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija (KKPDA) sukvietė visus savo narius į paskutinį šio sezono susirinkimą.

Susirinkimo šeimininkas, KKPDA prezidentas bei AB „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas susirinkusiems vadovams minėjo, jog džiugu pabaigti sezoną, kai rezultatai pranoksta lūkesčius.

Asociacija, vertindama savo veiklą, įvykdė sau išsikeltus tikslus, o narių skaičiumi pranoko prognozes. Net ir paskutiniame susirinkime nariais tapo dar keturios naujos įmonės – AB „Aksa“, UAB „Equinox Europe“, UAB „Elmova“ bei VŠĮ „Energetikų mokymo centras“.

Naujieji nariai džiaugėsi, jog prisijungia prie augančios organizacijos, kuri ne tik atstovauja savo narių interesus, bet ir puoselėja narių bendruomenės vieningumą.

KKPDA vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė džiaugėsi, jog šiais metais asociacija kaip regioninė Lietuvos pramonininkų konfederacijos narė įsitraukė į skaitmeninės transformacijos įgyvendinimo projektą, kuris visiems pramonininkams atneš maksimalias žinias, galimybes ir kontaktus, siekiant rasti geriausius skaitmenizacijos sprendimus savo organizacijoms.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija, kurios pagrindinis tikslas yra orientuotis į kokybę ir vertės kūrimą savo nariams, jau dabar dėlioja planus naujajam sezonui ir neabejoja, jog kitas sezonas bus ne ką mažiau aktyvus, nes laikmetis negaili nei iššūkių, nei netikėtumų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dziugu,

Dziugu, portretas
kad daugeja paprastu zmogeliu islaikytiniu,ant jungo nutrintu sprandu!

Aktualijos

Aktualijos portretas
Apie AI nerašo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių