Quantcast

Kauno policija sulaukė dviejų pranešimų apie karantino reikalavimus pažeidžiančias lauko kavines

  • Teksto dydis:

Kauno policija šeštadienio vakarą sulaukė dviejų pranešimų dėl galimai lauko kavinių pažeistų karantino reikalavimų. 

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad abu kartus buvo pranešta apie centre veikiančias lauko kavines.

„Šiuo metu yra gauti du pranešimai. Vieną patikrinome ir pažeidimų nenustatėme, nes kavinėje pašalinių žmonių nebuvo, tik darbuotojai tvarkėsi prieš užsidarinėjant. Į antrą vietą dar vykstama patikrint“, – apie 21.35 val. sakė policijos atstovas. 

Vėliau policijos atstovas teigė, kad ir antras pranešimas nepasitvirtino.

Pirmasis pranešimas buvo gautas 21.06 val., antras – 21.30 val. Viena kavinė yra įsikūrusi Laisvės alėjoje, kita – K. Donelaičio gatvėje.

Šeštadienio vakarą perėjus centru ir Senamiesčiu lėbaujančių žmonių nesimatė.

Kauno policijos atstovai šeštadienio rytą teigė, kad penktadienio vakarą taip pat buvo gauti du pranešimai dėl karantino ribojimų nesilaikymo lauko kavinėse. „Abu pranešimai buvo gauti apie 21 val. Buvo pranešta, kad dvi centre esančios kavinės nesilaiko karantino reikalavimų, nes vis dar dirba. Pažeidimų policija nenustatė, nes buvo rasti tik besitvarkantys darbuotojai“, – šeštadienio ryte teigė policijos atstovė.

Portalas jau skelbė, kad ketvirtadienį atsidarius barams, kavinėms, restoranams pramogų išsiilgę žmonės linksminosi viešose vietose. Tiesa, ne visi lankytojai laikėsi karantino reikalavimų.

Internete plito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad Laisvės alėjoje esančioje kavinėje „Movido“ vakarėlis vyko su trenksmu. Tačiau panašu, jog žmonės apie būtinybę laikytis karantino metu galiojančių taisyklių pamiršo. Šio įvykio aplinkybes aiškinasi ir policija.

Primename, kad restoranai, kavinės ir barai nuo ketvirtadienio gali dirbti lauke nuo 7 iki 21 valandos, prie vieno staliuko sėdint daugiausia dviem žmonėms, išskyrus vienos šeimos narius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Stukačius net taip vadinami "saviškiai" nušaudavo. Pasaulis išsigimsta.

Barbora

Barbora portretas
Nufilmuoti su laiku ir ne joks melagingas pranešimas, policija gali atvykti ir po valandos, čia nėra skubus atvejis

Jonas

Jonas portretas
Už melagingą pranešimą 1000 eurų baudą, gal išgydytume skundikus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių