Quantcast

Kauno „Maximos“ išparduotuvėje – prekių papildymas: ir 10 centų yra nemaži pinigai

  • Teksto dydis:

Kišenėje – vos keli eurai, bet namuose tiek visko trūksta: indų, stalo įrankių, kempinių, rankšluosčių. Dar gėlės prašosi persodinamos, žvakės baigia sudegti, o patalynės užvalkalus seniai laikas atnaujinti. Visi čia išvardinti daiktai įprastoje parduotuvėje kainuotų kelias dešimtis eurų, tačiau naujų, kokybiškų prekių galima įsigyti ir kur kas pigiau.

Ypatingai mažas kainas „Maxima“ taiko savo parduotuvių išparduotuvių skyriuose trijuose didžiausiuose šalies miestuose, o viena jų, įsikūrusi Kaune, „Maximoje“ Pramonės pr. 29, sulaukė gausaus prekių papildymo, kurio daugiau nei pusės prekių kaina nesiekia ir 2 eurų, o absoliuti dauguma kainuoja iki 10 eurų.

„Išparduodamų prekių skyriaus asortimentą sudaro prekės, kurių atsargos „Maximos“ parduotuvėse visoje Lietuvoje artėja prie pabaigos. Visus metus čia keliauja virtuvės, higienos prekės, žaislai, drabužiai ir kiti kasdien buityje reikalingi daiktai, kurių dėl didelės paklausos standartinėse parduotuvėse lieka vos vienas-kitas ir tampa netikslinga juos laikyti lentynose. Taip pat, įpusėjus ar baigiantis sezonui, į išparduotuves siunčiami sezoninių prekių likučiai. Visus juos siekiame parduoti kuo greičiau, todėl daugeliui prekių čia taikomos papildomos nuolaidos, siekiančios nuo 40 iki 80 procentų ir net daugiau“, – sako Vilma Drulienė, „Maximos“ komercijos vadovė.

Lyginant su parduotuvėse galiojusia akcine kaina, papildoma 70 procentų ir didesnė nuolaida taikoma net pusšimčiui Kauno išparduotuvės skyriaus prekių. Pigiausi daiktai, tikrąja šių žodžių prasme, išparduotuvėje kainuoja centus. Dubenėliai, stiklinės, indai, įrankiai, šaldytuvo magnetai, vazonai, servetėlės, vyno termometras – visos šios prekės siūlomos po mažiau nei 10 centų.

Daugiau nei trečdalį išpardavimo skyriaus asortimento sudaro iki 1 euro kainuojantys daiktai. Jei spėsite, už mažiau nei eurą Kaune esančioje „Maximos“ išparduotuvės skyriuje galite įsigyti ąsotį, staltiesę, rankšluostį, prijuostę, įvairių virtuvės indų, įrankių ir rakandų, mezgimo siūlų, pūkų rinkiklių, taip pat daiktadėžių, žvakidžių.

Daugiau nei trečdalį išpardavimo skyriaus asortimento sudaro iki 1 euro kainuojantys daiktai.

„Mūsų išparduotuvių skyrius itin pamėgo nuolaidų ieškantys pirkėjai, kuriems svarbiausia, kad daiktas būtų kokybiškas ir atliktų jam skirtą funkciją, o jo spalva, forma ir kitos detalės ne tokios reikšmingos. Svarbiausia atminti, kad prekių kiekis išparduotuvėje yra itin ribotas, o kai kurių atkeliauja vos keli vienetai, taigi kitąsyk pusvelčiui atiduodami naudingi daiktai iš lentynų iššluojami per kelias minutes“, – pastebi V. Drulienė.

Anot jos, nuolaidų medžiotojai Kaune pirmiausia turėtų išgraibstyti 17 eurų vertės stalo įrankių rinkinius, parduodamus vos po 1,25 euro, taip pat 13 eurų vertės staltieses, kurios išparduotuvėje kainuoja tik 1,4 euro, ir paklodes, kurios vietoje 13–19 eurų čia parduodamos po 1,5–2,3 euro.

Įspūdingos nuolaidos išparduotuvėje taikomos ir kitoms namų apyvokos prekėms, baldams. Antai sieninė kabykla nekainuoja nė 4 eurų, nors įprasta jos kaina siekia 35 eurus. Knygų lentyna, peilių rinkinys ir patalynės komplektas, kurie įprastai kainuoja apie 20 eurų, čia siūlomi po mažiau nei 6 eurus.

Peržiūrint ir atnaujinant „Maximos“ parduotuvių asortimentą, iš lentynų tenka išimti ir prabangesnių prekių – jos taip pat keliauja į išparduotuves. Tarp jų – nuo 40 iki 100 eurų įprastai kainuojantis puodų rinkinys, puodas, keptuvių rinkinys, patalynės komplektas ir grindų valymo rinkinys. Visi jie išparduotuvėje siūlomi perpus ir dar pigiau.

Lietuvoje veikia trys „Maximos“ prekybos tinklui priklausantys išparduotuvių skyriai: Vilniuje „Maxima Bazėje“, Savanorių pr. 247, „Maximoje“ Kaune, Pramonės pr. 29, ir Klaipėdoje, Šilutės pl. 35.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neturinti skonio

neturinti skonio portretas
neperku as ju vemalu..ir nebepirksiu...

pastebejimas

pastebejimas portretas
buvau Maximoje ziuriu 10 vnt kiausiniu 1,29 cnt,apejau rata grizau ziuriu nuolaida jau padaryta ir kaina liko 0,29 cnt...400 % antkainis!!??

Rasa

Rasa  portretas
Tūkstančiai nereikalingų daiktų. Kam pasikrauti. ..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių