Quantcast

Klinikose – akibrokštas Kauno mero patarėjo šeimai: nerado nė lašo vandens

Į Kauno klinikų Vaikų skubios pagalbos skyrių sekmadienio vakarą greitosios medicinos pagalbos automobiliu su mažamete dukra skubėjęs Kauno miesto mero patarėjas Simonas Kairys ir jo žmona Deimantė laukimo salėje pasigedo geriamojo vandens. Pasak jų, vandens nebuvo net skyriuje stūksančiuose užkandžių ir šaltų gėrimų aparatuose, o ką jau kalbėti apie specialias atsigaivinti skirtas talpas, kurių aplinkoje taip pat nebuvo nematyti.

Įrašu apie minėtą akibrokštą D. Kairienė pirmadienį pasidalijo asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. 

„Naktį praleidžiant klinikų Vaikų priėmimo skyriuje, kyla toks klausimas: Aurelijus Veryga tiek mėgsta viską reguliuoti, o pacientų laukimo salėje vien „Coca-Colos“, „Fantos“, šokoladukai ir jokio vandens! Stovi du užkandžių ir gėrimų automatai, o elementaraus vandens nei lašo. Vien tik junk food (nesveikas maistas, – aut. past.) ir kava“, – kritikos pacientams siūlomam asortimentui negailėjo mero patarėjo žmona.

Asociatyvi nuotr.

„Geriamojo vandens nematėme ne tik aparatuose – jo nebuvo galimybės įsipilti ir į vienkartinį puodelį iš talpos. Pastarųjų visai nepastebėjome nei Vaikų skubios pagalbos, nei suaugusiųjų skyriuose. Atvykus greitajai medicinos pagalbai, žmogus, apimtas streso, juk tikrai neatsimins, kad reikia pasiimti sau geriamojo vandens. Dukrai vandens turėjome, tačiau atsargos irgi netrukus baigėsi“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo D. Kairienė.

Moteris pridūrė, kad važiuoti ir ieškoti geriamojo vandens kitur vėlų vakarą rankos taip pat nekilo, o ir atrodė sunkiai tikėtina, kad jo gali pritrūkti.

„Negalėjau patikėti. Mintis, geriamojo vandens paprašyti skyriaus personalo, taip pat netoptelėjo. Tam, kad numalšintumėme troškulį, nusipirkome sau kakavos“, – priimtą sprendimą įvardijo ji.

Pirmadienio pavakarę portalo žurnalistams susisiekus su Kauno klinikų Komunikacijos tarnybos atstove Egle Audickaite, kalbėdama apie geriamojo vandens trūkumą užkandžių ir šaltų gėrimų automatuose, ji akcentavo, kad įrenginių vidaus papildymu produkcija šiokiadieniais rūpinasi atsakinga įmonė.

Tam, kad numalšintumėme troškulį, nusipirkome sau kakavos.

„Jei atsiranda užkandžių ar gėrimų trūkumas, savaitgalį įmonės atstovai aparatų nepildo. Tačiau, jeigu pacientai ar jų artimieji geriamojo vandens paprašo skyriuje dirbančio personalo, visada geranoriškai jo įpila. Nėra tekę girdėti, kad tai sukeltų problemų“, – sakė E. Audickaitė pridurdama, kad šiandien, pirmadienį, užkandžių ir šaltų gėrimų aparatai jau papildyti geriamuoju vandeniu ir kita produkcija.

Tiesa, atsakydama į D. Kairienės išsakytą kritiką dėl minėtuose aparatuose dominuojančio nesveiko maisto asortimento, Kauno klinikų atstovė teigė, kad Kauno klinikos nekontroliuoja to, kas atsiranda aparatų viduje.

Užsiminus apie faktą, kad Vaikų ir suaugusiųjų skubios pagalbos skyriuose taip pat pasigesta specialių geriamojo vandens talpų, pašnekovė pripažino, kad pastarųjų minėtose patalpose iš viso nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina  portretas
Juokingiau nebūna kai ligonį atveža į ligoninę ir kuri užmiršta valandai dviem o jam silpna ir jis sėdi apie vandenį ne kalbos nėra liūdna kad internai aplink vaikščioja šaiposi o padėti net negalvoja ir tai jau nesiruošia

Draustasis

Draustasis portretas
Kaip ir valdininkas, klausima galėjo spręsti kaip darbinį, dabar savireklama, nes kada kiti gyvena su ta problema nesidomi. Kada paliečia asmeniškai ji tampa aktuali ir dar viešai. Tas pats su keliu asfaltavimais ir daugeliu kitų dalyku.

Kamilė

Kamilė portretas
Ar ministro pareiga vazineti po ligonines ir tikrinti ar yra vandens? Asortimenta aparatams turetu priziureti pati ligonine. Ir tokias pareigas uzimantis zmogus turetu ta suprasti. Dar priminsiu, kad Lietuvoje VISAS vandentiekio VANDUO puikiausiai tinkamas gerti! Daug isradingumo paprasyti vienkartinio puodelio pas personala tikrai nereikia. O apkaltinti, kad nera WC su kriaukle turbut negalesite:).
VISI KOMENTARAI 93

Galerijos

Daugiau straipsnių