Quantcast

Kauno klinikinėje ligoninėje – koronavirusas pagalbinio personalo darbuotojai

  • Teksto dydis:

Vakar vakare Kauno klinikinės ligoninės atstovai išplatino informaciją, kad pusšimčio su koronavirusu kovojančių Kauno klinikinės ligoninės medikų testai – neigiami, tačiau šįryt sužinota, kad viruso diagnozės tarp personalo neišvengta.

„Tęsiant skrininginį personalo testavimą teigiamas rezultatas gautas ligoninės pagalbinio personalo darbuotojai", – šįryt išplatino žinią ligoninės atstovas Saulius Tvirbutas.

Kauno klinikinės ligoninės medikams testai dėl COVID-19 buvo atlikti penktadienį, šeštadienį paaiškėjo jų rezultatai.

„Mes labai laukėme, kuomet prasidės medicinos darbuotojų testavimas dėl COVID-19 infekcijos. Aš labai džiaugiuosi, kad viso Infekcinių ligų klinikos kolektyvo, 50 asmenų, tyrimai yra neigiami. Tai akivaizdus įrodymas, kad mūsų kolektyvas dirba su saugiomis priemonėmis ir saugiomis sąlygomis“, – vakar komentavo LSMU Infekcinių ligų klinikos vadovė, Kauno klinikinės ligoninės infektologė prof. Auksė Mickienė.

Deja, vėliau sužinoti teigiami rezultatai dėl pagalbinio personalo darbuotojos.

Šiuo metu dėl COVID-19 namuose gydosi viena Kauno klinikinės ligoninės slaugytoja, kuriai liga kovo 26 d. diagnozuota turint nedarbingumo pažymėjimą. Pirminiais duomenimis, ji užsikrėtė ne ligoninėje, o nuo savo sergančio sutuoktinio, kuris yra tolimųjų reisų vairuotojas.


Šiame straipsnyje: Kauno klinikinė ligoninėkoronavirusasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ir norisi tapke per snukį. Uz nesameniu rasyma. Personalo darbuotoja ne nuo sergancio vyro furisto, jis neserga. Jus idiotai. Pas ja simptomai buvo iki jam grystant, jis dar ir dabar puikiai jauciasi. Bet karantinuojasi kaip priklauso visa šeima.

skaiciau

skaiciau portretas
patalpas bendro naudojimo reikia vedinti, langus atidaryti ir vedinti, yra daug kas supranta uzdaryti ir ,,vedinti" :), ypac virsutiniai aukstai.

TOKIU SERGANCIU

TOKIU SERGANCIU portretas
malonekite skelbti ne tik tokias vietas, atseit lankesi parduotuveje, ejo per parka , buvo bare.Bet aiskiai namo nr , gatve ,kad artimiausiai esantys galetu saugotis, ka mums duoda ,kad jis ar kitas su dar keliais vaiksciojo ten ir ten?Kur parejo ,kur tupi nuolat, kur uzkrata kasdien skleidzia, kam pavojingiau ar tam kas parke prasilenke ar tiems kas vienoje laiptineje gyvena?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių