Quantcast

Kauno – Europos kultūros sostinės atidaryme laukiama 40 tūkst. žiūrovų

Didžiajame Kauno – Europos kultūros sostinės atidarymo renginyje šeštadienį laukiama 40 tūkst. žiūrovų, sako „Kaunas 2022“ vadovė Virginija Vitkienė.

„Turime pilną užpildytą registraciją – nebėra jau bilietų – 40 tūkst. prie arenos, lauke“, – žurnalistams šeštadienį sakė ji.

Kauno – Europos kultūros sostinės metai šeštadienį atidaromi šou „Sukilimas“ – pirmu iš trijų didžiųjų metų renginių. Renginys yra nemokamas, tačiau žiūrovai turėjo įsigyti bilietus į šį renginį.

Europos kultūros sostine šiemet tampantis Kaunas pasiūlys per tūkstantį renginių. Per metus suplanuota daugiau kaip 40 festivalių, per 60 parodų, daugiau kaip 250 scenos meno renginių, 50 iš kurių – premjeros, daugiau kaip 250 koncertų. Programoje dalyvaus per 4 tūkst. atlikėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
Dėl to, kad turime tokį nuostabų MERĄ - Kaunas auga, širdis džiaugiasi, didžiuojamės, kad Jame gyvename mes ir mūsų vaikai. Ačiū, kad vedate Kauną į gražų rytojų.

senoliui

senoliui portretas
Gal procentą gauni už lojimą?

senelis

senelis portretas
Ne snargliuotiems mokyti 80 meti.Jeigu pats nieko nesugebi ir nedarai tai nepavydek tiems ,kurie kazka daro ir turi.Omikron atmaina panasi i gripa,todel ateityje sirgsim ir mirsim kaip ir dabar sergam bei mirstam nuo gripo komplikaciju.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių