Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje viešintis E. Stankevičius: yra dėl ko mūsų nemėgti

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

„Kauno dienos“ studijoje apsilankęs E. Stankevičius ne tik pasidžiaugė istorine pergale prieš Albanijos rinktinę, oficialiose varžybose iškovota beveik po 4 metų sausros.

Sutartų rungtynių šleifas, kurio sunku atsikratyti, kai lažybų versle sukasi milijoninės sumos, vaikų futbolas, masiškumu dvejus metus lenkiantis krepšinį, tačiau vis dar neduodantis trokštamų rezultatų, tik 6 klubai, kovojantys A lygoje, futbolo federacijos skolos ir prestižas. Būtent kalbėdamas apie federacijos prestižą svarbiausias žmogus Lietuvos futbole pripažino: „Yra už ką mūsų nemėgti“.

Tad kviečiame žiūrėti atvirą ir išsamų pokalbį su E. Stankevičiumi „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Robertas Vareika

Robertas Vareika portretas
Paprastai, suprantamai ir teisingai, labai teigiamas ir aktualus interviu. Liuks, daugiau tokių pozityvių minčių ir gal visuomenė supras, kad "nėra to blogo, kad neišeitų į gerą" ypač, kai gerai dirbi ir sieki užsibrėžto tikslo... Futbolas- tai gyvenimas. Respect

kaip nesupranta

kaip nesupranta portretas
Kad vakarų pasaulio moralines nuostatos jau senokai Lietuvoje

futbolas

futbolas portretas
Ar jūs žinote, kiek kartų treniruojasi Elitinių Europos futbolo akademijų vaikai? Max-4-5 kartus per savaitę +1 varžybos. Esmė ne kiek kartų, o kaip treniruojasi. Vienas rimtas treneris iš vienos Europos elitinės futbolo akademijos man yra pasakęs, jei vaikas per treniruotę neatiduoda 110 % savęs, kaltas treneris, kuris arba nesugeba išsireikalauti arba nėra pats pasiruošęs treniruotei ir laikas gaištamas "Fiškių" perstatymui. Intensyvumas, žinojimas ką darai ir dėl ko tai darai (trenerių kompetencija) ir žinoma periodizacija- pagrindiniai dalykai kuriuos mato užsienio specialistai mūsų treniruočių procesuose. vaikų yra daug, yra gerų, bet kompetencijų stoka trukdo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių