Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje – A. Butkevičius: įvykiams Baltarusijoje diriguoja Rusija

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Nepriklausomybės akto signataras, pirmasis Lietuvos Krašto apsaugos ministras, politinių technologijų ekspertas Audrius Butkevičius.

A. Butkevičius šalyje vertinamas prieštaringai. Tačiau vargu, ar kas nors gali prilygti jo patirčiai masių valdymo srityje. Konsultavęs Ukrainos, Gruzijos, Baltarusijos ir kitų šalių politikus bei opozicionierius, šiandien A. Butkevičius įsitikinęs – tai, kas vyksta Baltarusijoje, naudinga Rusijai. „Baltarusijoje praktiškai nebeliko opozicijos atstovų. Jie sėdi kalėjimuose, emigravo arba pakeitė pažiūras. Liko tik alternatyvūs politikai“, – sako jis. Ir tie „alternatyvūs politikai“, pasak A. Butkevičiaus, yra dosniai finansuojami Rusijos bei šoka pagal jos dūdelę.

„Aš nesakau, kad Aleksandras Lukašenka yra gerai, tačiau jis buvo sukūręs buferinę zoną tarp Lietuvos ir Rusijos. Jį pakeisiantys politikai bus kur kas labiau prorusiški“, – įsitikinęs A. Butkevičius.

Jo nuomone, valdžios perdavimas kaimyninėje šalyje įvyks per artimiausius metus. Įžvalgos, argumentai ir faktai, su kuriais galima sutikti arba ne, tačiau išgirsti įdomu – pokalbyje „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labusas

Labusas portretas
Tai ką, išeitu kad ir Ožys, ir Grybkauskaitė, ir visi tie tapkinai, jakilos, miliūtės, juknevičienės, ir storas komjaunuolis mister Kriu-Kriu - visi jie diriguojami iš Maskvos ? Taip reikia suprasti Butkės pezalus ?

Pagarba

Pagarba portretas
Gerbiu už drąsą. Būtų geriausias užsienio reikalų ministras. Bet niekam nerūpi tikra nauda tėvynei, tik kėdžių dalinimasis.

Je

Je portretas
Tikrai, aišku kaip dieną. Tą patį kalbėjo vienas kitas apžvalgininkas nuo pat pradžių. Kažkodėl dabar pritilo.
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių