Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje – aktorius L. Laucevičius

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi aktorius Liubomiras Laucevičius.

Neseniai aukščiausiu Lietuvos Kultūros ministerijos apdovanojimu, garbės ženklu „Nešk savo šviesą ir tikėk“ pagerbtas aktorius L. Laucevičius sukūrė daugybę įsimintinų vaidmenų kine, TV serialuose ir teatre. Vasaros pradžioje 70-ečio jubiliejų minėjęs aktorius apie užtarnautą poilsį kol kas negalvoja. Nacionaliniame Kauno dramos teatre jau vienuoliktą sezoną skaičiuoja Rolando Kazlo režisuota pjesė „Palata“, kurioje šie Lietuvos scenos titanai vaidina kartu.

Apie darbą su R. Kazlu, komerciją ir meną, sunkų periodą su reikliuoju režisieriumi Juozu Miltiniu, prarastą ir sunkiai atgautą tikėjimą pašaukimu aktorystei, įsimintinus vaidmenis teatre ir kine, režisierius, kurie filmą savo galvoje sukuria anksčiau, nei jis perkeliamas į kino juostą, žvaigždžių ligą ir pražūtingą bohemišką gyvenimą – pokalbis su inteligentiškuoju L. Laucevičiumi „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ada

Ada portretas
Visada ilgam islieka spektakliai,kuriuose vaidina Laucevicius.Liudna,kad vis maziau yra ka ziureti ,nes vien riksmai,klyksmai,buki issidirbinejimai...Daug artistu,tik nera artistu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių