Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje – A. Butkevičius: metai „cypėje“ buvo patys laisviausi

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Nepriklausomybės akto signataras, pirmasis Lietuvos krašto apsaugos ministras, politinių technologijų ekspertas Audrius Butkevičius.

„Buvau pasodintas į „cypę“, ko, tiesą sakant, visai nesigailiu, nes tai buvo patys laisviausi metai mano gyvenime“, – sako „Kauno dienos“ studijos svečias A. Butkevičius. Ne visai tie žodžiai, kurių tikėtumeisi iš Nepriklausomybės akto signataro ir pirmojo nepriklausomybę atgavusios Lietuvos krašto apsaugos ministro, ar ne? Tačiau žmogus, pripažįstantis, kad Politinių kalinių ir tremtinių sąjungą įkūrė tik manipuliuodamas bundančios tautos jausmais, vargu, ar dar gali kuo nors nustebinti. Pirmoji pokalbio dalis su A. Butkevičiumi apie įvykius Baltarusijoje sulaukė didelio susidomėjimo ir ją galite pažiūrėti čia

Tad kviečiame žiūrėti antrąją dalį, kurioje politinių technologijų ekspertu prisistatantis A. Butkevičius papasakos savo versiją apie audringą Lietuvos jaunystę, kurioje ir kova dėl valdžios, ir pakaunės savanorių maištas, ir ne vienas stipraus gėrimo butelis, išgertas su aukščiausio rango užsienio politikais.

„Žinot, aš jau nugyvenau tokį amžių, kad man giliai nusispjaut, ar kam nors patinka mano nuomonė“, – atviras A. Butkevičius. Tad pokalbis žada būti intriguojantis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei taip patiko,

jei taip patiko, portretas
gal dar ?...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Visko buvo tame gyvenime,bet svarbiausia Išliko žmogus . Sėkmės !

Degeneratas

Degeneratas portretas
Ko tik nedarė vypėje: ir disertaciją rašė, ir aplinkui visus skundė, ir vaidino mirštantį, ir gydytojus iš darbo varė, ir teismuose vaidino alpstantį, ir žiurkių buvo beveik suvalgytas. Žodžiu darė cirką - kiek žmonių kentėjo. O jam nusispjauti ant kitų. Jis neturi jokios sąžinės. Eilinis psichiatras - degeneratas.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių