Quantcast

„Kauno dienos“ redakcijai – skanios šventinės staigmenos

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiausioms metų šventėms reikia prisiminti pačius artimiausius žmones, juos apkabinti, pasakyti gerą žodį ir nustebinti. Būtent taip netikėtai į „Kauno dienos“ redakciją atkeliavo kvepiantys „Gardėsio“ keksiukai su šilčiausiais šventiniais sveikinimais.

„Net jei žvarbus oras lauke gniaužia kvapą, tik įėjus pro duris pasitinka įvairūs aromatai. Jusles budina mielės, maišoma tešla, cinamonas, nuo karščio kylantys ir ką tik iš krosnies ištraukti kepiniai“, – tokiais žodžiais bei kvepiančiais, minkštutėliais keksiukais „Gardėsio“ komanda pasveikino „Kauno dienos“ kolektyvą.

Bendrovės „Fazer Lietuva", atstovaujančios „Gardėsio“ prekės ženklą, generalinis direktorius Mindaugas Snarskis tikino, kad kiekvieną dieną artimiems žmonėms reikia sakyti gerus žodžius, tačiau jei kasdieninėje rutinoje pritrūksta dėmesio, šventiniu laikotarpiu nereikėtų pamiršti savo draugų. Todėl artėjančių Kalėdų proga „Kauno dienos“ redakcijai M. Snarskis palinkėjo toliau siekti užsibrėžtų tikslų ir ateityje turėti geriausius partneriu, šaunią komandą bei ištikimus skaitytojus, kurie vis trokšta įvairiausių naujienų ne tik iš Kauno, bet ir iš visos Lietuvos ar pasaulio gyvenimo.

„Tikiu, kad esate teisingame kelyje, išlaikote tuos skaitytojus, kurie turi didelę patirtį, bet esate įdomūs ir atsinaujinantys, tad pritraukiate ir jaunimą. „Kauno diena“ paneigia gandus, kad popierinė spauda yra praeitis. Matau, kad jūs atrandate bendrą kalbą su stipriais partneriais, tad palinkėsiu ir toliau laikyti tokią kryptį, o ateinantys metai lai būna vien pozityvo metais“, – kalbėjo „Fazer Lietuva“ generalinis direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulė

Saulė portretas
Tai firmos reklama.

Anonimas

Anonimas portretas
Niam niam

Suess

Suess portretas
is desines :-)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių