Quantcast

„Kauno autobusai“ kviečia keliauti su „Žiogu“ ir laimėti 1 tūkst. eurų vertės prizą!

  • Teksto dydis:

2018 m. Kaunas žengė svarbų žingsnį modernizuojant viešojo transporto sistemą – pristatyta bilietų žymėjimo programėlė „Žiogas“. „Kauno autobusai“ specialistų sukurta moderni bilietų įsigijimo bei žymėjimo sistema palengvino keliavimą viešuoju transportu, o besinaudojančių šia e. bilieto sistema kasmet vis daugėja – greitu metu tikimasi fiksuoti 50 mln. e. bilietą! Šia proga bendrovė laimingajam keleiviui įteiks 1 tūkst. eurų piniginį prizą.

Prieš ketverius metus sukūrus „Žiogas“ mobiliąją aplikaciją telefone keleiviams pristatyta pigesnis bei modernesnis keliavimo viešuoju transportu būdas. Žymėdami bilietą programėlėje jie sumoka mažiau nei pirkdami popierinį vienkartinį bilietą pas vairuotoją. Pavyzdžiui, standartinio bilieto kaina transporto priemonėje – 1 Eur, tuo trapu „Žiogas“ programėlėje toks pat bilietas kainuoja tik 0,70 Eur.

Vienas iš svarbiausių programėlės privalumų – galimybė keliauti nemokamai iki einamojo kalendorinio mėnesio pabaigos, kai keleivis sukaupia mėnesinio bilieto sumą, t.y. 28; 14 ar 5,6 eurų sumą. Tai ypač palanku tiems keleiviams, kurie viešąjį transportą renkasi kaip pagrindinę keliavimo priemonę ir keliauja dažnai. Net 33 tūkst. „Žiogo“ naudotojų sukaupė mėnesinius bilietus ir iki mėnesio pabaigos keliavo nemokamai.

V. Raupelio nuotr.

Sėkmingai įgyvendinus „Žiogas“ programėlės įdiegimą, 2021 m. vasaros pabaigoje jos veikimo principas pritaikytas viešojo transporto kortelių naudotojams. Tai reiškia, kad keleiviams draugiška bilietų kainodara gali pasinaudoti visi, kurie bilietą žymi programėle ar viešojo transporto kortele. Viešojo transporto kortelės veikia „Žiogas“ programėlės principu. Keleiviams nereikia pirkti mėnesinio terminuotojo bilieto ir nerimauti, jei įsigijus jį, važinėti viešuoju transportu negalės. Keliaudami su „Žiogu“ keleiviai sumoka tiek, kiek keliauja, o tai jiems leidžia sutaupyti.

„Galime pasidžiaugti, kad „Žiogas“ naudotojų ratas plečiasi. Šiuo metu Kauno e-bilietų sistemoje yra skaičiuojami daugiau kaip 700 tūkst. „Žiogas“ kortelės naudotojų. Per ketverius metus kelionių skaičius stipriai išaugo – šiuo metu atlikta daugiau kaip 48 mln. kelionių. Vien rugsėjo mėnesį atlikta daugiau kaip 3,6 mln. kelionių. 2019 metais apdovanojome 1 111 111 bilietą pažymėjusį keleivį, o dabar ieškosime 50 mln. e. bilietą pažymėjusio keleivio. Tikimės, kad jį rasime jau šio mėnesio pabaigoje“, – kalbėjo „Žiogas“ programėlės kūrėjai.

„Kauno autobusai“ skatina rinktis modernią bilietų įsigijimo ir žymėjimo galimybę, aktyviai keliauti viešuoju transportu bei tapti šių metų rekordiniu keleiviu.

Programėlės kūrėjai ieškos 50 mln. e. bilietą pažymėjusio keleivio, kuriam skirs 1 tūkst. Eur piniginį prizą. Konkurse dalyvauti gali visi žymėdami e.bilietą viešojo transporto kortele ar „Žiogas“ programėle.

Daugiau informacijos apie konkurso sąlygas galite rasti www.kaunoautobusai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Kas tau nepatogu? Pasipildyk is karto programele ar kortele 28 Eur ir vazinek ta menesi kaip belgas, ar taip sunku kas karta priglaust kortele prie komposterio?

Horn

Horn portretas
Kodėl "price cap" naudingas kasdien keliaujančiam? Ankščiau tiosiog nusipirkdavai mėnesinį bilietą ir būdavai ramus kaip belgas, dabar turi žaisti kaip ubagas su tais bilietais. Čia naudinga nebent tiems, kurie nežino ar keliaus ~25 kertus per mėnesį, ar keliaus ~50 kartų, todėl nepermokės. Bet tokių yra labai labai mažai. Sistema labai nepatogi vartotojui. Ir labai reikia, jog bilietus pardavinėtų Trafi.

Dalytė

Dalytė  portretas
Na giminės ir artimieji išloš.Mums nėra ko čia tikėtis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių