Quantcast

Kaunietis žeria priekaištus restorano savininkams: labai įžūlu – net praeiti neįmanoma

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Senamiestyje ir Laisvės alėjoje vaikščiojęs kaunietis Laimonas negaili aštrių žodžių vieno restorano vadovams. 

„Suprantu, kad karantinas atėmė duoną iš kavinių, bet statyti staliukus per pusę Laisvės alėjos – net praeiti neįmanoma. Kitoje pusėje važiuoja dviračiai, o kur žmonėms eiti? „Casa Della Pasta“ vadovai – besočiai. Kiti tvarkingi, o šie – įžūlūs. Tegul dviejų aukštų terasas darosi“, – apie Laisvės alėjoje esantį restoraną „Casa Della Pasta“ kalbėjo kaunietis. 

Vyras teigė, kad šeštadienio dieną ir pavakarę prie Kauno centre esančių lauko kavinių žmonių eilės nesidriekė. 

Laisvės alėjoje esančio „Casa Della Pasta“ restorano administratorius Edvinas Stuobrys teigė, kad lauke yra pastatyta 18 staliukų. „Mano vadovai kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę ir paprašė licencijos, kad galėtų išsiplėsti. Licencija yra gauta, tai ne patys mes savivaliaujame“, – aiškino restorano atstovas.

Portalas kauno.diena.lt šeštadienį jau rašė, kad kauniečiai ir miesto svečiai lauko kavinių neapgulė. „Žmonių nedaug, nes permainingi orai. Nepakankamai malonu yra sėdėti lauke. Aišku, yra ištvermingų žmonių, kurie nori ateiti pavalgyti, tai greitai pavalgo, praleidžia šiek tiek laiko, ir išeina“, – sakė E. Stuobrys.

 

Vyriausybės sprendimu nuo ketvirtadienio veiklą lauke nuo 7 iki 21 valandos gali atnaujinti viešojo maitinimo įstaigos, restoranai, kavinės ir barai, prie vieno staliuko sėdint ne daugiau nei dviem asmenims, išskyrus vieno namų ūkio narius.

Taip pat gali veikti maitinimo įstaigos, esančios jūrų ir oro uostų keleivių išvykimo terminaluose, kai užsakytas maistas ir gėrimai vartojami prie staliukų.


Šiame straipsnyje: casa della pastaskaitytojo naujienakavinėslauko kavinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Kaip sakoma Kiaulėms ribų nėra, įleisk kiaulę į Bažnyčią tai Kiaulė ir ant Altoriaus Užlips.

kaunietis

kaunietis portretas
Galvoju , visai neblogai būtų , kokiai grupei, būriui žmonių , einant Laisvės alėja, KAIP TIK ŠIOJE VIETOJE, tarp stalų, sustoti , pasišnekučiavimui, paišdykauti, pasistumdyti...Na, pabūti laisviems miesto centre,kaip ir pridera...

objektyvi

objektyvi portretas
straipsnis ne apie tai kad sunku praeiti, o apie verslininku nesiskaityme, kaip jie nori taip daro,,,ir netikiu , kad turi leidima uztverti didele dali praejimo., galetu pasisakyti atsakingi asmenys, dave leidima ar ne, kodel kitos kavines taip nepadare, vaizdas tai tragiskas, sunys eina , zmones su vezimeliais, kazkas nenormalaus, ir niekas cia nepavydi ,tiesiog piktinasi del netvarkos
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių