Quantcast

Kaunietis pasipiktino per raudoną šviesą važiuojančia baikerių kolona

  • Teksto dydis:

Kaunietis išreiškė nepasitenkinimą, kad baikerių kolona miesto gatvėmis važiuoja degant raudonam šviesoforo signalui.

„Užsidaro kelią ir varo per raudoną šviesą. Lygūs kelyje“, - vienoje feisbuko grupėje parašęs nepatenkintas vyras.

Po jo įrašu pasipylė komentarai. Kai kurie internautai piktinosi, kad dėl motociklininkų pasivažinėjimo reikia laukti kelyje. Kiti į tai pažiūrėjo atlaidžiai, su šypsena.

„Sezono uždarymo kolona. Nematau problemos palaukti penkias minutes“, - savo nuomonę išsakė vienas diskusijos dalyvis.

Internautai pasidalijo nuotraukomis, kuriose matyti, kad dėl motociklininkų pasivažinėjimo Kaune kilo automobilių spūstys.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kita situacijos pusė

Kita situacijos pusė portretas
Taigi, kolona judėjo tvarkingai, pėstieji buvo patenkinti renginiu ir reginiu, maloniai stebėjo, o auto vairuotojams nedera čia išsilieti, nes tokie renginiai vyksta tik keletą kartų per metus. Turėtumėt ir taip jau būti pripratę kasdien prieš darbą ar po jo kamščiuose prastovėti, nematau tame problemos. Be to, tikrai buvo galima ir pėsčiomis pasivaikščioti. Puikiai čia mokat visi savo depresijas išlieti, gal vertėtų tai padaryti, kada tikrai vieta ir laikas :)

Kita situacijos pusė

Kita situacijos pusė portretas
Įžvelgiu visame šitame tik viena. Perskaičius visus priešiškus komentarus, pastebėjau, kad juos parašė apskritai pasipiktinę gyvenimu piliečiai, gal kažkada mokykloje ar kitą sunkų gyvenimo etapą turėję ir visdar norintys savo perspaustą pagiežą išlieti, tik pasitaikius pirmai progai, ką po šio moto renginio ir padarė, kaip kad visiems motociklininkams atimti teises, uždaryti, ištraiškyt, kaip kažkuris čia išsireiškė... važiavau šioje kolonoje, ji judėjo pakankamai tvarkingai, nebuvo jokių lakstymų, be to, ją k

Verksniu siaubas

Verksniu siaubas portretas
Kuo daugiau verksniu, tuo mums geriau. Taip kad verkslenkit toliau :D
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių