Quantcast

Kaunietis apstulbo: maisto parduotuvėje laiką leidžia ir laukiniai paukščiai

  • Teksto dydis:

Kaunietis, sekmadienį perpiet užsukęs apsipirkti į „Rimi“ parduotuvę, esančią prekybos ir laisvalaikio centre „Savas“, buvo apstulbęs, kai pamatė joje šmirinėjusius du balandžius.

„Vienas skraidė, kitas vaikštinėjo ir „apsipirkinėjo“, – juokavo vyras, nors neslėpė, kad tokia situacija privertė pasijusti nejaukiai. „Dėl užkrato. Jie juk platina sveikatai pavojingus užkratus“. Balandžiai yra kvėpavimo sistemą pažeidžiančios ligos ornitozės pernešėjai.

Jeigu paukščius būčiau pamatęs vos atėjęs į parduotuvę, būčiau apsisukęs ir išėjęs.

„Jeigu paukščius būčiau pamatęs vos atėjęs į parduotuvę, būčiau apsisukęs ir išėjęs. Bet jau buvau spėjęs susirinkti viską, ko reikėjo“, – pasakojo vyras.

Apie nekviestus „pirkėjus“ jis, kaip pasakojo, informavo kelis „Rimi“ darbuotojus.

„Sakė, kad balandžiai čia jau nuo ryto. Sakė, kad jau iškvietė tarnybas juos sugauti, tik sekmadienis, tad greičiausiai šiandien niekas neatvažiuos“, –parduotuvės atstovų reakciją perpasakojo kaunietis.

„Rimi“ atstovai portalui kauno.diena.lt pateikė komentarą dėl šios situacijos.

„Tik pastebėję balandį parduotuvės patalpose, kreipėmės į kenkėjų kontrolės ir dezinfekcijos paslaugas teikiančią įmonę, su kuria bendradarbiaujame. Deja, atvykę ir įvertinę situaciją, jie negalėjo iš karto pagauti paukščio ir darbus galės užbaigti pirmadienį. Situacija ir mums kelia nerimą ir jau kuris laikas bandome išspręsti ją, bendradarbiaudami su pastato savininku. Balandžiai yra įsikūrę virš patekimo į prekybos centrą, kuriame patalpas nuomojame. Ne kartą prašėme nuomotojo imtis priemonių, kad nebeliktų galimybės paukščiams laisvai patekti į prekybos centro vidų. Deja, kol kas nuomininkas jokių efektyvių sprendimų nesiėmė. Tuo tarpu mes darome viską, kad į patalpas patekę kenkėjai, tokie kaip paukščiai, būtų pašalinti efektyviausiu būdu ir nesukeltų grėsmės prekių bei pirkėjų saugumui“, – atsiųstame laiške situaciją apibūdino parduotuvės viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė.

 


Šiame straipsnyje: rimiSavasbalandžiaiparduotuvėUžkratasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
ŠLYKŠTU ŽIŪRĖTI Į TĄ PASTATĄ , ĮDOMU KĄ VEIKIA SANEPIDEMINĖ STOTIS , TEN ANTISANITARINĖS SĄLYGOS .

Stasys

Stasys portretas
Tie "gražuoliai" ten ir gegužės 1 šventė.Cha,cha,cha!!!

Jetau

Jetau portretas
kaip lengva nekuriuos kauniečius apstulbinti! Aš tai apstulbčiau, jei pamatyčiau kokį ministrą be apsaugos po parduotuves besišlaistant...
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių