Quantcast

Kaunietė: Santakos parke atidarė nudistų pliažą?

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą būriai kauniečių rinkosi švęsti Joninių atsinaujinusiame Santakos parke, o penktadienio rytą šią vis populiarėjančią erdvę užgulė saulės pasiilgę poilsiautojai. Tačiau jų sprendimas degintis nuogiems patiko toli gražu ne visiems.

Penktadienio rytą į portalo kauno.diena.lt redakciją paskambinusi kaunietė mokytoja negailėjo aštrių žodžių.

„Parkas atsinaujinęs, širdis džiaugiasi, bet problemos – tos pačios. Vos atšilus orams čia traukia degintis nudistai, kurie verčia jaustis nejaukiai“, – priekaištus žėrė Nijolė.

Pasak moters, kas rytą Santakos parke vedžiojančios savo augintinį, toks vaizdas šioje vietoje – itin dažnas.

„Bet šiandien tokia išsirengusi moteris sulaukė pro šalį važiavusių pareigūnų sudrausminimo. Per tarnybinio automobilio garsiakalbį jai buvo liepta apsirengti. Tą ji padarė, tačiau tik iki tol, kol pareigūnai dingo iš akiračio“, – penktadienio ryto įvykį nupasakojo viską savo akimis mačiusi kaunietė.

Nesuvokiama, atrodo, kad tai koks privatus jų kiemas.

Nijolės žodžiais kalbant, nudistai ne tik, kad nekreipia dėmesio į aplink vaikštančius tėvus su vaikais, bet dar ir laido replikas.

„Kartą ėjau pro šalį ir man buvo pasakyta, kad čia šuns nevedžiočiau. Nesuvokiama, atrodo, kad tai koks privatus jų kiemas“, – plūdosi mokytoja ir pridūrė, kad ne tik moterys, bet ir vyrai šioje vietoje demonstruoja savo grožybes.

Mokytoja portalui kauno.diena.lr teigė nesanti nusiteikusi prieš nudistus, tačiau viskam yra taisyklės, laikas ir vieta.

„Kaip suprantu, jokio oficialaus nudistų pliažo Santakos parke nėra, o gal jie patys jį atidarė?“ – sarkastiškai klausė pašnekovė ir pasidžiaugė pareigūnų darbu: „Gal jų patruliavimas pagaliau sustabdys šią savivalę.“


Šiame straipsnyje: Santakos parkasnudistaiskaitytojo naujienapasipiktino nudistais

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Lankiausi tame parke vasara. Nudistu nemaciau, bet kelios moterys buvo nuogais papais. Ne tik deginosi, bet ir tabaluojanciais ejo maudytis. Vyru isvis nesidrovi, apskritai gedos neturi. Dabar pasidare madinga plikais papais demonstruotis. Prie Salotes ezero irgi yra undineliu. Dazniausiai ne jaunos, o bobos.

Tess

Tess portretas
Šįmet dar vienuoliai grožybių nerodė, šalta...Tik jų atžalas pernai sugundytos moterėlės vežimėliuose Santakoje vežioja.

Vanda

Vanda portretas
Pranciškonų vienuoliukai ten nuogi gulineja orams atšilus ir moterėles gundo .Paskui krūmai juda... Išpažintys vietoje,tskant ...
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių