Quantcast

Kaunietė: nuo šiukšlių konteinerių – smarvė

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietė Zina, kuriai kasdienybę kartina nuo šiukšlių konteinerių sklindanti smarvė.

„Draugystės g. 9E esančiame name nuo seno pirmuosiuose aukštuose yra šiukšlių konteineriai. Nuo jų sklinda smarvė, šiukšlių vamzdis yra surūdijęs. Buvo kreiptasi į savivaldybę ir namo administratorių, tačiau jokių rezultatų“, – sakė moteris.

Daugiabutį administruoja bendrovė „Mano būstas“.

„Informuojame, kad dėl adresu Draugystės g. 9E esančių šiukšlių šachtų 2019 m. buvo vykdoma pirmos laiptinės apklausa raštu – ar gyventojai pritaria, kad būtų užsandarinta šiukšlių šachta ir pašalintas konteineris iš namo patalpų, bet balsavimas neįvyko, kadangi iš 15 galimų balsų gauti tik 5 – 3 už ir 2 prieš. Pažymime, kad šiemet kovo 10-ąją pirmoje - ketvirtoje laiptinėse atlikta šiukšlių šachtų apžiūra. Nustatyta, kad yra neužvirinti 10 vnt. šiukšlių šachtų. Artimiausiu metu gyventojams bus pateikti balsavimo raštu biuleteniai dėl esamų šachtų užaklinimo“, – teigė daugiabučių administravimo ir priežiūros paslaugas teikiančios bendrovės „Mano būstas“ atstovai.


Šiame straipsnyje: šiukšlėssmarvėMano būstasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ruciui

Ruciui portretas
Na ir komentatoriai, na ir leksikonas. Zmogiska kalba kaimieciams reiketu pradeti mokytis. Ir tvarkingai rusiuoti ir sandariai uzristi maisus, Ar ne patys kalti del smarves.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
taip smarvė , nes krysa meras su savo statytiniu nori prigrėbti atliekų tvarkytojų verslą . Dėl to planas vežti viską prasmirdusį į rušiavimą , perdirbimą , utelizavimą

kaimyne

kaimyne portretas
pasinaikins sachtas, ir tasys savo siuksles i gretimus namus jau pazystama situacija is patirties
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių