Quantcast

Kauniečių dėmesiui: nuo antradienio net keliose gatvėse bus ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė skelbia, kad kitą savaitę keliose miesto gatvėse prasidės nuotekų tinklų įrengimo darbai. Dėl to dalis gatvių taps sunkiau pravažiuojamos. Laikini nepatogumai vairuotojų lauks ir Jonavos gatvėje.

„Nuo rugpjūčio 16 d. Žaliakalnyje prasidės paviršinių nuotekų surinkimo tinklų įrengimas. Kelininkai darbuosis Širvintų 2-ajame take, Eigulių, Širvintų, Anykščių, Zanavykų, Biržų, Kapsų gatvėse. Pokyčiai padės gatvėse sumažinti vandens perteklių po didelių liūčių, nuotekos bus surenkamos tinkamai – neteršiant aplinkos.“, – skelbia miesto atstovai.

Savivaldybės specialistai nurodė, kad darbai organizuojami taip, kad žmonėms sukeltų kuo mažiau nepatogumų. Visgi, jų vis tiek bus. Minėtų gatvių gyventojams bus palikti pravažiavimai į namus, o kitiems rekomenduojama laikinai rinktis kitus kelionės maršrutus.

Tačiau iššūkių bus ir daugiau. Miesto savivaldybė nurodo, kad vienoje pagrindinių Kauno arterijų – Jonavos gatvės dalyje – taip pat kelias savaites bus papildomų nesklandumų vairuotojams. Pranešama, kad vietomis dėl to gali formuotis spūstys.

„Kelias savaites eismas bus ribojamas ir dalyje Jonavos gatvės. Iki rugsėjo 1 d. darbai vyks tarp Kapsų ir Eigulių gatvių – tinklai bus sujungiami su naujai nutiestais Žaliakalnyje“, – informavo savivaldybė.

Specialistai pasidalijo ir žemėlapiu, kuriame aiškiai matyti, kurios gatvių atkarpos laikinai bus uždarytos ir transporto eismas jomis negalės vykti.


Šiame straipsnyje: tvarkymo darbairibojamas eismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nx. viską nx.

nx. viską nx. portretas
Uždarykit nx visas gatves, iškirskit nx visus medžius - tegyvuoja žaliasis kursas. Urrrra, draugai!!

:)))

:))) portretas
beretes, ko lojat? aisku sendurniam keliu nereikia, reikia tik dunduko kusynsko...

Lapė

Lapė portretas
Teisingai artėja rinkimai ir reikia kuo daugiau objektų(ypač su trinkelėm),nes ka gali žinoti. Gal kažkas valdžioje kiatip ir jau gali konkursus ir kiti lamėti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių