Quantcast

Kauniečiams – dar daugiau erdvių patogiems pasivaikščiojimams ir aktyviam laisvalaikiui

  • Teksto dydis:

Tikrą renesansą išgyvenančiame Ąžuolyno parke jau beveik baigtas takelių atnaujinimas, praneša Kauno miesto savivaldybė.

Natūralia skalda užpildyti išmindyti keliukai, kurie greitu metu bus sujungti su pagrindiniais asfaltuotais takais.

Beveik užbaigtas ir dviračių takas, kuriame įrengiamos virš žemės pakilusios atkarpos, apsaugančios arčiau paviršiaus esančias senąsias medžių šaknis. 

Parke sutvarkyti vandentiekio ir nuotekų tinklai, įrenginėjami du nauji, savaime išsivalantys tualetai, kurių įėjimai jau greitai bus pritaikyti negalią turintiems žmonėms. Darbininkai, prižiūrimi aplinkosaugos ekspertų, netrukus turėtų užbaigti ir elektros tinklų tiesimo darbus.

Šiemet, iki prasidedant rimtam šaltukui, dar planuojama įrengti didžiąją dalį poilsio aikštelių, pradėti montuoti sraigtinius metalo korpuso ir medinių pakopų laiptus į Tunelio gatvę bei Radvilėnų plentą.

O kitų metų planuose – įrengti mažosios architektūros sprendimus, vaikų žaidimo ir sporto treniruoklius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
ger. mere ,kada bus jusu zadetas eskalatorius i dainu sleni .jus gi pries rinkimus zadejot ,kad 2017 metais bus pastatytas eskalatorius ir stadionas rungtynems su skotais ir lengvosios atletikos maniezas salia stadiono . kur ir kada mes viso sito pazadu sulauksime

Statybnioks

Statybnioks portretas
Parkuose medžiai yra ne arčiau kaip 10 m vienas nuo kito...o čia kaune taigi miškas...kas eina pasivaikščioti į mišką?

aš portretas
O kaip gražiai sutvarkė Šilainių dvaro parko teritorija: ir darželį baiginėja ir namams sklypus suformavo. Begalinis rūpestis gamta ir eiliniais piliečiais
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių