Quantcast

Kauniečiai kraipo galvas: naujos trinkelės jau pradėjo trupėti

  • Teksto dydis:

Kovo 11-osios gatvėje tęsiami šaligatvio remonto darbai. Jų metu bus įrengtas naujas pėsčiųjų bei dviračių takas. Tačiau naudojamų medžiagų kokybė jau dabar kauniečius verčia kraipyti galvas.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotos naujai paklotos trinkelės ant Kovo 11-osios gatvės šaligatvio. Nuotraukose matyti, kad plytelės aptrupėjusios, išlūžusios ir praradusios pirminę formą.

„Prie pastato „Rėda“ (Kovo 11-osios 49A) sudėtos nekokybiškos plytelės (trinkelės). Kodėl darbų vykdytojai, negrąžina nekokybiškų plytelių gamintojui, o jas sukloja į šaligatvius? Nekokybiškos plytelės aptrupėjusios, tai kas bus po žiemos, kai bus valoma, barstoma druska ir smėlis? Būtų gerai, kad darbų vykdytojas nekokybiškas plyteles pakeistų kokybiškomis“, – teigė į redakciją parašęs kaunietis Saulius.

Skaitytojo nuotr.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ką apie tokias trinkeles mano Kauno savivaldybės specialistai, atsakingi už miesto ūkį. Paaiškėjo, kad nekokybiškos plytelės bus keičiamos naujomis. Tiesa, kol kas Kovo 11-osios gatvės tvarkymo darbai nėra baigti, tad oficialiai tai – statybų aikštelė. Priimant objektą bus dar kartą viskas apžiūrėta ir, jei bus palikti defektai, juos rangovas privalės panaikinti. Tik tada objektas gali būti priimtas.

Nekokybiškos plytelės aptrupėjusios, tai kas bus po žiemos, kai bus valoma, barstoma druska ir smėlis?

„Nutrupėjusį dalies trinkelių paviršių ties „Rėda“, netoli Kovo 11-osios g. ir V. Krėvės pr. žiedinės sankryžos, pastebėjome pasibaigus žiemos sezonui ir apie tai informavome darbus vykdantį rangovą. Pastarasis nustatė, kad trinkelės po žiemos nutrupėjo tik tam tikrame ruože ir savo lėšomis jas pakeis naujomis“, – redakcijai komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Darbai minėtoje gatvėje vyks dar apie mėnesį. „Darbus Kovo 11-osios g., atkarpose tarp Savanorių pr. ir Taikos pr. bei Dujotiekio ir K. Baršausko gatvių, planuojame baigti iki gegužės vidurio“, – informavo specialistas.


Šiame straipsnyje: Kovo 11-osios gatvėtvarkymo darbaitvarkomi šaligatviaiplytelėsaptrupėjusios plytelėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadimas

Vadimas portretas
nei cia kraipo nei cia ka

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
reikėjo pirkti iš Vokiečių arba Kinų, o čia mūsų vietinės trinkelės ,tai ka norėti, kaip žmonėms moka taip ir dirba hi hi:)

Nuomonė

Nuomonė portretas
Cementas ...pilnai nepanaudotas. Greit vaikščiosim cemento ir smėlio mišinio nuolaužomis. O atvirai, tai tos plytelės jau ,,apdergė" skverus ir parkus.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių