Quantcast

Kauniečiai ir vėl gėdina ant šaligatvio mašiną pastačiusį gudruolį: „chamas“

Jau ne pirmas kartas, kuomet Kęstučio gatvėje vairuotojai ant šaligatvio ir dviračių tako palieka savo automobilius. Praeiviai tokį poelgį gėdina, mat jei yra pinigų nusipirkti gerą automobilį, tai nereikėtų gailėti euro susimokėti už parkavimo paslaugą.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai užfiksavo „Mercedes-Benz“ automobilį, Kęstučio gatvėje pastatytą tiesiai ant šaligatvio. Transporto priemonė palikta netoli restorano „Bokštas“. Kauniečiai tikino, kad taip automobilius palieka neatsakingi vairuotojai.

„Tiek Kęstučio, tiek I. Kanto gatvėse galima normaliai pastatyti automobilį, ten įrengtos parkavimo vietos. Tačiau vis atsiranda gudručių, kurie savo automobilius tiesiog numeta ant šaligatvio ir taip trukdo praeiti. Aišku, iki restorano tada vos keli žingsniai, bet toks elgesys parodo, kad vairuotojas chamas, kuris galvoja, kad jam negalioja Kelių eismo taisyklės“, – vairuotoją gėdino kaunietis.

Vyras neatmetė versijos, kad taip prabangius automobilius palieka tie vairuotojai, kurie nenori mokėti rinkliavos už parkavimą. „Juk ant šaligatvio nėra įrengta stovėjimo vietos, tad gal jie tikisi, kad ir mokėti nereikia“, – sakė portalo skaitytojas.

Skaitytojo nuotr.

Visgi, nors taip ir gali būti sutaupytas euras už stovėjimą, tačiau toks automobilio statymo būdas gali užtraukti didesnius nemalonumus, o piniginę tada teks atverti gerokai plačiau, nei susimokėti už parkavimo valandą. Sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose, remiantis Kelių eismo taisyklėmis, draudžiama tai daryti, taip pat važiavimas šaligatviu užtraukia baudą vairuotojams nuo 30 iki 90 eurų.

Primename, kad tai ne pirmas atvejis, kuomet vairuotojai taip įžūliai Kęstučio gatvėje palieka savo automobilius. Prieš kurį laiką prabangių automobilių vairuotojai buvo įsigudrinę taip statyti savo transporto priemones ir tyčiotis iš praeivių, kuriems trukdo ant šaligatvio paliktos mašinos. Skundų turėjo ir dviratininkai, mat ne vietoje palikti automobiliai trikdo ir dviračių eismą.

Skaitytojų, Vilmanto Raupelio nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokios

Tokios portretas
dabar asabos - tuščiom galvom ir pilnomis piniginėmis. Tai negi parkuosis kaip koks nors eilinis?

Kam ta policija?

Kam ta policija? portretas
Pristatė pilną miestą sustoti ir stovėti draudžiamų ženklų, bet niekas jų nepaiso. Savaitėm stovi mašinos po ženklais ir niekas jų nebaudžia. Pro šalį ne kartą važioujapolicijos ekipažai, bet niekada napasivargina sustoti. Paskambi i į miesto viešosios tvarkos sk., tai jie visaip atsikalbinėja. Tai kokia gatvė, tai koks auto. Sakaik, kad visam rajone, tai aiškina, kad jie.s tiksliai reikia. Greiti tik ženklus statyti, o jau kontrolė nesvarbu.

Aš portretas
Nufotkintas trantas kažkoks,o rašo,-prabangus auto,tas vargšas paskolas už ta tranta atidavinėja,ir neturi ant parkingo pinigų
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių