Quantcast

Kauniečiai Heloviną ruošiasi švęsti trankiai: prie karnavalinių kostiumų – neregėtos eilės

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį bus švenčiamas Helovinas. Šiurpnaktį kauniečiai iš tiesų ketina pasitikti nuotaikingai, todėl jau dabar prie kostiumų nuomos nusidriekė eilės.

Praeiviai stebėjosi, kad prie karnavalinių kostiumų nuomos punkto nutįso kauniečių eilė. Žmonės svarstė, kad greičiausiai ieškoma šiurpios aprangos, kurią galės pademonstruoti Helovino naktį. Dėl galiojančių karantino reikalavimų, kuriais reikia užtikrinti 30 kv.m plotą vienam pirkėjui, eilės tik dar labiau prailgėjo, mat į karvanalinių drabužių nuomos parduotuvėlę užeiti gali labai nedidelis kiekis klientų.

Kai kurie ieško moliūgėlio aprangos savo mažiesiems, o kiti ketina eiti pas kaimynus ir prašyti pokšto arba saldainio. Tačiau yra ir tokių suaugusiųjų, kurie ir patys ketina pasinerti į šiurpiausios nakties nuotykius. Pastarieji tikisi išsinuomoti vampyro fraką ar raganos smailiąją kepurę. 

 

 

Beje, kalbinti kauniečiai prisipažino, kad pažįsta tikrai gerų grimo meistrų, todėl Helovino kaukes darysis pas juos. Taip esą galima atrasti labai daug kūrybiškų sprendimų ir pasidaryti ant veido kokią tik nori pabaisą.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Šiemet Šiuprnaktis minimas sekmadienį, spalio 31-ąją dieną. Po to bus dar dvi laisvos dienos, tad visi kraupių istorijų prisiklausę, šiurpuliukus nuo kūno nubaidę, galės po šventės pailsėti ir į darbus sugrįžti šviesiomis mintimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunieciui

kaunieciui portretas
zvakute i subine

kaunietis

kaunietis portretas
Artėja mirusių atminimo d.,vėlinės,ilgės,visų šventųjų d.

Taigi

Taigi portretas
Nesvarbu, kad tai nesąmonė, svarbu ,kad tai amerikoniška...
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių