Quantcast

Kauniečiai, būkite budrūs: vyras gatvėje noriai dalija saldainius, kas jų viduje – neaišku

  • Teksto dydis:

Viktorija siunčia pavojaus signalą kauniečiams – Dainavos mikrorajone vyras dalija įtartinus saldainius. Pasak moters, iš nepažįstamojo paėmus pradinę išvaizdą jau praradusius saldainius, pasekmės sveikatai gali būti skaudžios. 

„Atsargiai! Vyrai, moterys, turintys vaikų, jaunos merginos, būkite atsargūs. Dainavos rajone ne pirma diena, kai vaikšto vyras (25–30 metų) ir dalina saldainius, į kuriuos kažko galimai prišvirkščia! Pradžioje atrodo draugiškas, bet daug nešneka, paduoda saldainį ir išeina. Aš kaip aš, nedurna, svetimų saldainių nevalgau. Bet saugokite savo vaikus, anūkus. Naivios merginos, kurios lengvai pasitikite svetimo žmogaus draugiškumu – pasisaugokite ir jūs. Pridedu nuotraukas ir manau, kad dūriai man nesivaidena“, – socialiniame tinkle rašė kaunietė.

Ir nebūtinai narkotikus platint gali taip, užtenka krauju užkrečiamas ligas nešioti per saldainius.

„Saldainis matėsi, kad buvo praluptas. Pats vaikinas apie 1,80 cm. Apsirengęs mėlyną liemenę, mėlynus treningus, dėvi medicininę juodą kaukę su kažkokiu ilgu baltu užrašu. Taip pat ganėtinai ilga barzda (išlenda iš kaukės)“, – vyro požymius vardijo Viktorija.

Kaunietės teigimu, su neaiškių kėslų turinčiu vyru teko susidurti ne tik jai, bet ir jos draugui. „Draugas buvo pakalbinęs jį, davė ir mano draugui saldainį, tačiau visiškai sveiką, gražų, nepraluptą. Pas mane buvo išpakuotas ir per naują įpakuotas netvarkingai, matosi galimi dūriai. Tas vyriškis rusakalbis. Siūlė saldainį taip pat kitiems praeiviams. Ir nebūtinai narkotikus platint gali taip, užtenka krauju užkrečiamas ligas nešioti per saldainius...“ – apie liūdnai baigtis galintį žmonių patiklumą įspėjo kaunietė.

Viktorijos asmeninio archyvo nuotr.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams Viktorija teigė, kad dalijami saldainiai jau praradę estetinę išvaizdą. „Popierėlis buvo praluptas, akivaizdžiai matėsi, jog saldainis iš naujo susuktas į popierėlį. Tad pažeidimai matėsi tik viduje“, – pasakojo kaunietė.

Kažką atėjęs numykė, net nesupratau ir atkišo kumštį. Maniau, čia taip pasisveikint nori gal, vadinamas „žaibas“ gi.

Kaip teigė Viktorija, su minėtu vyru teko susidurti ir jai pačiai. „Kažką atėjęs numykė, net nesupratau ir atkišo kumštį. Maniau, čia taip pasisveikint nori gal, vadinamas „žaibas“ gi... Sutrenkėme kumščiais ir saldainį davė iš to pačio kumščio. Po to kažkur išėjo pusvalandžiui. Grįžęs praėjo pro šoną, stebėjo mane. Kai draugas kalbino jį, vyriškis kalbėjo rusiškai“, – portalo žurnalistams situaciją komentavo moteris.

Viktorija apie šį įtartiną asmenį pranešė ir pareigūnams. „Veiksmų jau imtasi, į pareigūnus kreipiausi iškart. Šiuo metu jie ieško vyriškio ir laukiu kažkokių žinių. Šiuo metu saldainis atiduotas policijai“, – vardijo kaunietė.

Kaip portalo žurnalistus informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, policija buvo informuota apie kaunietės minėtą vyrą. „Gegužės 2 dieną, 14.20 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, V. Krėvės prospekte, netoli parduotuvės, vyras praeiviams dalijo saldainius. Pranešėja atvykusiems pareigūnams teigė, kad vyras dalijo ir gerus saldainius, ir saldainius, į kuriuos galimai kažkas įšvirkšta“, – situaciją komentavo O. Vaitkevičienė.

Policijos atstovės teigimu, pareigūnai vyko pranešėjos nurodyta kryptimi, tačiau požymius atitinkančio vyro nepastebėjo. „Moteris pretenzijų neturėjo, teigė pranešusi dėl informacijos. Visa surinkta medžiaga aplinkybių patikslinimui perduota į teritorinį policijos komisariatą“, – teigė Komunikacijos poskyrio vedėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mano

Mano portretas
O jeigu moteris dalintu tokius saldainius...kazin irgi butu straipsnis kauno dienoje?

Pelė \\\\\.../////

Pelė  \\\\\...///// portretas
Nemokamas sūris,tik spąstuose.---NEPASITIKĖKIT nepažįstamais.

turbut

turbut portretas
laisves partijos rinkimine agitacija
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių