Quantcast

Kauniečiai apie uždarytą Chemijos gatvės atkarpą: važinėsime labirintais

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose kauniečiai pasidalijo informacija, jog uždaryta dalis Chemijos gatvės, vedančios link Amalių pervažos, tad dabar ir šioje Kauno vietoje tenka važiuoti aplinkui.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ internautai pasidalijo nuotrauka ir įrašu, jog uždaryta Chemijos gatvės atkarpa, vedanti į Amalių sodus bei link geležinkelio pervažos. Važiuoti negalima abejomis kryptimis. Kauniečiai tikino, kad tuoj mieste neliks vietų, kurios nebūtų uždarytos.

„Kaune dėl kelio remontų greitu metu važinėsime labirintais“, – nuomonę išsakė Gražvydas.

„Nu blin ir ten jau uždarė. Jau užkniso, tiesą pasakius. Pusės Kauno pravažiuot neįmanoma dėl to, kad perkasta, kitą puse pravažiuot neina, nes kamščiai... Tai čia tas atvejis, kada jau darosi blogai, kad remontuoja“, – antrino Dalius, tikindamas, jog miestas turėtų dėlioti darbus taip, jog sukeltų kuo mažiau nepatogumų, viską daryti etapais, o ne iš karto.

Kiti internautai tikino, kad nebeįmanoma nei į sodus nuvažiuoti. Dar kiti juokavo, jog beliks tik skraidyti, nes automobiliais neišeis pravažiuoti.

Čia tas atvejis, kada jau darosi blogai, kad remontuoja.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, dėl ko uždaryta Chemijos gatvės atkarpa bei kiek laiko nebus galima nuvažiuoti iki Amalių pervažos. Miesto atstovai pateikė atsakymą, kuris nieko gero nežada.

„Bendrovė „Kauno vandenys“ Chemijos gatvės atkarpoje įrenginėja vandentiekio trasą, kloja didelio diametro vamzdžius. Eismas viešajam transportui ir gyventojams yra paliktas, tačiau kitiems eismas yra draudžiamas. Gali būti, kad darbai užtruks iki rudens. Atsiprašome kauniečių už laikinus nepatogumus“, – komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Portalas kauno.diena.lt primena, jog nuo antradienio uždarytas ir Vytauto Didžiojo tiltas, tad patekti į Aleksotą arba į centrą nuo šio rajono galima M.K.Čiurlionio ir Č.Radzinausko tiltais. Šioje vietoje darbus planuojama baigti per mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juste

Juste portretas
Reikėtų Vičiūnuose kur gyvena meras iškasinėti gatves ir palikti pažiūrėtumem kaip važinetų i miestą.

niekoa sau

niekoa sau portretas
Jei uzpultu rusai ,toliu kauno nepraeitu .Ustrigtu :)

Aleksotas

Aleksotas portretas
Kažin ryt rytą Vilniaus traukinys palauks nežinojusių apie naujus perkasimus? O internete geniali mintis buvo išsakyta - Aleksotas VD tiltą apskritai išmontuos ir jungsimės prie Varšuvos. Naujas geras kelias yra, savaitgaliais šiaip ar taip iki Suwalkų apsipirkti lekiam, nebereikės.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių