Quantcast

Kaune mados turgelyje karaliavo mamos

Kaune sekmadienį surengtame mados turgelyje, žmonės prekiavo rankdarbiais ir drabužiais iš savo namų spintų. Daugiausiai gaminių buvo skirta vaikams.

Kauno prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ organizuojamame mados turgelyje daugiausiai prie prekystalio prekes siūlė jaunos šeimos. „Tik už 10 litų? Taip pigiai?“, – stebėjosi viena kauniečių šeima, kuri išsirinko savo sūnui beveik naujas džinsines kelnes.

Dauguma dėvėtų vaikiškų prekių kainavo nuo 1 iki 10 litų. Tik rankdarbių kainos didesnės. Buvo prekiaujama papuošalais, mezginiais. Štai kauniečiai Inga ir Arūnas Čebatavičiai prekiavo rankų darbo peteliškėmis vyrams ir berniukams. Jos kainavo po 38 ir 36 litus. „Jas siūti sugalvojau, kai išėjau motinystės atostogų“, – pasakojo Inga.

Šeima taip pat pardavinėjo išaugtinius savo sūnaus ir dukros drabužėliais, kurie kainavo vos po kelis litus. „Kiek neparduosime, atiduosime po renginio laukiantiems aukų labdaros organizacijų atstovams“, – teigė sutuoktiniai.

Zita Kuprevičienė, atvykusi su dukra ir marčia, taip pat minėjo, kad prekiauja dėl malonumo ir galimybės pabendrauti su žmonėmis. „Aš parduodu savo megztas kepures, įvairius drabužius suaugusiems ir vaikams. Pas mus kainos nuo 1 iki 100 litų. Brangiau kainuoja gerai išlaikyti ir mūsų šeimai mieli drabužiai“, – pasakojo Z. Kuprienė.

Jos marti Justina prie kito prekystalio siūlė įsigyti ne tik savo dviejų mažamečių sūnelių drabužių, bet ir rankų darbo sauskelnių. Jos kainavo po 30 litų. „Kol kas tai daugiau laisvalaikio užsiėmimas, bet pastebiu, kad daugkartinių, iš natūralių medžiagų siūtų sauskelnių paklausa didėja“, – pasakojo moteris.

Mados turgeliai vyks ir kitus ateinančius du sekmadienius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas portretas
Kodėl tokie straipsniai pasirodo tik po laiko?

mamyte

mamyte portretas
gaila ir as nezinojau, gerai kad informavo jog vyks ir kitus 2 sekmadienius. o kaip patekti jei ir as noriu savo daiktus pasiulyti?

Na tikrai

Na tikrai portretas
tai kaip patekti? Negi sunku parašyti straipsnį aiškiai ir konkrečiai
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių