Quantcast

Kaune to dar nebuvo: galimai neblaivus BMW keleivis kefyru apipylė kito automobilio vairuotoją

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose sklinda prašymas padėti surasti pusamžį vyrą, kuris birželio 24-osios vakarą kefyru aplaistė kitą automobilį bei jo vairuotoją. Internautai stebisi tokiu vyro elgesiu ir spėlioja, kiek jis galėjo būti išgėręs, kad imtųsi tokių veiksmų prieš kitus.

Neįtiko, kad mergina užgeso?

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ vienas vyras pasidalijo istorija, kuri nutiko ketvirtadienio vakare. Kaunietis ieško vyro, kuris nesibodėjo ant mašinos ir ją vairavusios merginos išpilti litrą kefyro.

„Galbūt žinote kam priklauso BMW 7 2001-2008 metų juodos spalvos, numeriai prasideda GZPxxx. Ieškomas vyras vakar apie 21.40val. (40-50metų amžiaus) nupylęs visą automobilį kefyru ir labai mandagiai prilaistęs į saloną bei nupylęs merginą nuo galvos iki kojų pro atvirus langus“, – toks prašymas pasirodė internete.

Tokio automobilio keleivis apipylė merginą kefyru.

Panašu, kad kefyras išpiltas buvo dėl to, jog mergina kelis kartus užgeso. Tai, matyt, suerzino galimai neblaivų BMW automobilio keleivį ir šis ėmėsi neadekvačių veiksmų.

„Mergaitė kelis kartus užgeso važiuodama į pagrindinę gatvę su svetima mašina. Iš paskos stovėjęs (labai panašu gerokai įkaušęs apie 40-50m. keleivis) sugebėjo šalia privažiavęs išlieti apie litrą kefyro. Mielai susipažinčiau ir paklausčiau, kiek kainavo kefyras Aleksoto „Šilo“ parduotuvėje“, – įrašą pratęsė kaunietis, pasiteiravęs, gal kas nors pažįsta minėto BMW automobilio savininkus ir galėtų padėti surasti taip neadekvačiai pasielgusį keleivį.

Kiek daug žmonės sau leidžia. Aukščiausio lygio degradacija.

Kaune to dar nebuvo

Po įrašu žmonės pradėjo sparčiai komentuoti. Dauguma smerkė tokį pusamžio vyro elgesį ir laikė jį gėdingu.

„Kiek daug žmonės sau leidžia. Aukščiausio lygio degradacija“, – rašė viena feisbuko vartotoja.

„Jei man taip būtų, tai būčiau išlipus ir į snukį užvažiavus, būtų jis nulaižęs ta kefyrą“, – pasipiktinimo vyro elgesiu neslėpė dar viena moteris.

„Dar Kaune to nebuvo“, – visa situacija stebėjosi kitas internautas.

Buvo ir raginimų padėti surasti kefyrą ant merginos išpylusį vyrą. Komentatorės tikino, kad tokių žmonių net vyrais nelabai galima pavadinti, mat jie „kieti“ tik prieš moteris. „Šiais laikais dauguma tik ant panų drąsūs arba pro langus gestais apmėto ir nuspaudžia tolyn“, – apie tai, jog dalies piliečių elgesys yra visiškai netoleruotinas, rašė dar vienas grupės narys.

Dar kiti ragino tiek merginą, tiek automobilio savininką kreiptis į policiją. Kauniečiai teigė, jog Veiverių gatvėje yra įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, tad galbūt pavyks taip nustatyti kefyrą laisčiusį vyrą bei BMW automobilį, kuriuo jis važiavo kaip keleivis.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkavičienė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad ketvirtadienį apie 22.46 val. buvo gautas pranešimas dėl šio įvykio.

„Pareigūnams pranešta, kad Kaune, Sprangausko g. esančioje prekybos centro aikštelėje iš BMW automobilio išlipęs vyras į pranešėjo automobilio „Mercedes- Benz“ saloną pripylė kefyro ir nuvažiavo“, – teigė policijos atstovė.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariate pradėtas aplinkybių patikslinimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arunas

Arunas  portretas
Lai aikštelėse mokinasi,o ne gatvei, man ir nepatiku stovėti paskui tokia vista...

Anonimas

Anonimas portretas
O gal nereikia vairuot ne savo automobilio ir nebus nemalonumu

Nijole

Nijole portretas
Viskas susiję su Joninėmis, man vienais metais į automobilį paleido važiuodami mineralinio butelį, kad jų nepraleidau, nes gatvė buvo pilna vandens po audros ir važiavau lėtai. Tai irgi buvo, tarp kitko, Kaune prieš Jonines.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių