Quantcast

Kaune baigta 3,1 mln. eurų kainavusi „Senukų“ prekybos centro rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Kesko Senukai“ baigė tris mėnesius trukusią prekybos centro Kaune, Draugystės gatvėje, rekonstrukciją. Į beveik 16 tūkst. kvadratinių metrų prekybinio ploto parduotuvę įmonė investavo per 3,1 mln. eurų.

Iš viso iki 2022 metų į tinklo plėtrą Baltijos šalyse planuojama investuoti daugiau kaip 100 mln. eurų.

Pasak „Kesko Senukai“ atstovės Elonos Uckutės, atnaujintame prekybos centre Kaune klientų lauks ne tik modernios prekių ekspozicijos, patogi „Statybų duonos“ erdvė, pavasarišku asortimentu papildytas „Sodo centras“, bet ir daugiau nei 500 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

„Modernizuodami beveik du dešimtmečius veikiantį prekybos centrą, pasirūpinome patogiu prekių išdėstymu, plačiu asortimentu, atskiromis statybinių medžiagų bei sodo ir daržo prekių zonomis lauke. Tikimės, kad atnaujinta parduotuvė taps jaukia kauniečių apsipirkimo vieta statant ar remontuojant būstą, ieškant prekių namams ar sodui“, – teigia E. Uckutė.

Pasak jos, šalia prekybos centro įrengta patogi „Statybų duonos“ erdvė. Į šią lauke esančią atskirą zoną pirkėjai gali įvažiuoti savo automobiliu ir išsirinktas statybines prekes iš karto į jį susikrauti. Iš čia taip pat galima patekti į didesnę nei 2 tūkst. kvadratinių metrų lauko prekybos zoną, kurioje prekiaujama pavasario sezonu aktualiomis sodo ir daržo prekėmis. Šalia esančioje „Sodo centro“ oranžerijoje klientai gali rinktis kambario augalus iš beveik 400 rūšių.

Renovuotoje parduotuvėje klientai taip pat ras naujos koncepcijos apšvietimo, statybinių ir apdailos prekių skyrius bei moderniai atnaujintas buitinės technikos, namų apyvokos, elektrinių ir mechaninių įrankių, dažų, tapetų ekspozicijas. Papildomas paslaugas parduotuvėje užsisakyti norintiems klientams įrengtas „Paslaugų centras“, o meistrams ir naujakuriams – „Proficentras“.

„Stebime rinkos poreikius bei žinome, kaip svarbu meistrams, naujakuriams, statybų profesionalams greitai vienoje vietoje įsigyti reikalingas medžiagas ir prekes. Vykdydami prekybos centro Kaune renovaciją, įrengėme „Proficentrą“, kuriame greičiau galima įsigyti didelius statybinių medžiagų kiekius ar operatyviai sulaukti patarimo statybų ir remonto klausimais“, – pristato E. Uckutė.

Pasak jos, taip pat buvo atnaujintos administracinės patalpos, pakeista didžioji dalis prekybinės įrangos, įdiegta navigacijos sistema, kainų patikrinimo skaitytuvai, įrengtos greito atsiskaitymo kasos.

Parduotuvėje veikia ir specialūs el. paštu ir telefonu užsakytų prekių atsiėmimo punktai. Juose saugiai prekes atsiimti bus galima viso karantino metu. Įmonės atstovės teigimu, imtasi visų atsargumo priemonių saugiam apsipirkimo procesui užtikrinti tiek prekių atsiėmimo punktuose, tiek rekonstruotose prekybos centro erdvėse.

Draugystės gatvėje prekybos centras buvo atidarytas 2001 metais ir tapo antraisiais „Senukais“ Kaune. Šiuo metu „Kesko Senukai“ Baltijos šalyse ir Baltarusijoje valdo 159 parduotuvių tinklą, iš jų – 86 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kam

kam  portretas
toks straipsnis reikalingas, nes as taip ir nesuzinojau ar JAU atidare tuos rekonstruotus Senukus ar dar ne????

zigmas

zigmas portretas
Taigi pirk parduok tai geriausias biznis Lietuvoje ,o sukurk pagamink ir Lietuvoje parduok to nėra nes per ilgas laikas kad galėtum vykdyti prekybą

Vika

Vika portretas
Dar vienas prekybcentris. O kur gamyklos ar fabrikai? lengviausia pirk-parduok,o gamintoju nedaugeja. Kaune jau tiek tu Senuku ir kt.prekybos centru, kad gal jau gana?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių