Quantcast

Kaune atidaryta antroji „Ermitažo“ parduotuvė: stebina asortimentas

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune atidaryta antroji "Ermitažo" parduotuvė. Vienas didžiausių Lietuvos statybinių ir apdailos prekių prekybos tinklas skelbia atidarymo nuolaidas, kurios tęsis dvi savaites.

Atidarymo akcijos

"Ermitažas" – tai vienas didžiausių ir sparčiai besivystančių statybinių ir apdailos medžiagų bei namų apyvokos prekių tinklų. Iki šiol Kaune "Ermitažas" veikė tik Raudondvario plente, tačiau dabar rasti kokybiškų prekių bus dar patogiau. Penktadienį Pramonės prospekte atidaryta antroji "Ermitažo" parduotuvė.

Atidarymo dieną į naują parduotuvę plūstelėjo gausus pirkėjų būrys. Pasivaišinę kava ir spurgomis, kauniečiai suskubo ieškoti jiems reikiamų prekių. Atidarymo proga pirkėjus pasitiko ne tik didelis kokybiškų prekių asortimentas, patogiai išdėliotos prekės, bet ir išskirtinės nuolaidos. Kokybiškų prekių ieškantys kauniečiai džiaugėsi galimybe sutaupyti ir mėgstamiausius namų apyvokos daiktus, dekoro elementus, gėles, elektrinius prietaisus ar kitus namų buičiai reikalingus daiktus įsigyti gerokai pigiau.

"Pirmąją dieną sulaukėme tikrai daug klientų. Pirkėjai rinkosi augalus, namams reikalingus daiktus. Atidarymo progai skirtų pasiūlymų tikrai yra daug. Šios akcijos truks porą savaičių. Neabejojame, kad pateikiame klientams geriausius šiuo metu rinkoje esančius pasiūlymus. Kaip tik savaitgalį išleidžiamas ir specialiai Kaunui skirtas leidinys, kuriame pirkėjai galės matyti, kokios nuolaidos taikomos įrankiams, namų apyvokos daiktams, kitoms prekėms", – apie klientų laukiančias parduotuvės atidarymo nuolaidas kalbėjo bendrovės "Ermitažas" Pardavimų ir rinkodaros skyriaus direktorė Laima Skirienė.

Į "Ermitažo" parduotuves tiekiamos aukščiausius kokybės standartus atitinkančios prekės tiek iš Europos, tiek iš įvairių Pasaulio valstybių. Siekiant pateisinti klientų lūkesčius, vykdoma griežta tiekėjų atranka. Tad kauniečiams nereikia nerimauti, tereikia tik pasinaudoti galimybe pigiau įsigyti kokybiškų prekių.

K.Skirienė pastebėjo, kad klientai jau pirmąją parduotuvės darbo dieną noriai naudojosi dažų maišymo paslauga. Visiškai atnaujintose patalpose pirkėjams pateikiama nauja dažų laboratorija, kur klientai gali patogiai išsirinkti spalvų paletę, pasikonsultuoti su profesionalais bei komfortiškai palaukti, kol dažai bus paruošti.

Atidarymo proga pirkėjus pasitinka didelis kokybiškų prekių asortimentas, patogiai išdėliotos prekės bei išskirtinės nuolaidos.

Pardavimų ir rinkodaros skyriaus direktorė tikino, kad vos tik atidarius naująją "Ermitažo" parduotuvę, susidomėjimą parodė ir verslo klientai. Verslas jau kreipėsi į didmenos skyrių ir naujoje parduotuvėje pradėjo sudarinėti sutartis dėl ilgalaikio bendradarbiavimo. Patogiai verslo sektoriaus pirkėjams įrengtame kambaryje galima ne tik iš karto apžiūrėti išsirinktas prekes, bet ir tartis dėl prekių įsigijimo, pristatymo sąlygų, pabendrauti su statybų profesionalais ir gauti geriausių patarimų.

Oranžerijos akcentas

Pramonės prospekte duris atvėręs "Ermitažas" klientus pasitinka ypač didelėmis erdvėmis, tačiau visos prekės išdėliotos taip, kad būtų patogu viską surasti.

"Prekių skyriai išdėlioti pagal klientų pageidavimus. Jei, pavyzdžiui, žmogus nori įsirengti vonios kambarį, jam nereikės būtinų prekių ieškoti po visą parduotuvę. Skyriai vieni kitus papildo. Viename skyriuje klientai išsirinks patikusią plautuvę, čia pat, kitame skyriuje, ras santechnikos prekes ar apdailos plyteles", – apie patogų prekių išdėstymą kalbėjo L.Skirienė.

Naujoji "Ermitažo" parduotuvė stebina itin erdve oranžerija, kurios plotas – daugiau nei 2 tūkst. kv. m. Visas pastatas pagal dydį ir apšvietimą atrodo įspūdingai. "Naujojoje oranžerijoje maksimaliai išnaudotos ventiliacijos, apšvietimo ir kuo natūralesnės aplinkos augalams sukūrimo technologijos", – pažymėjo "Ermitažo" atstovė.

Oranžerija lengvai randama, ji aiškiai matoma jau nuo automobilių aikštelės. Pro stiklinę sieną klientus vilioja gražiai išdėlioti augalai, suteikiantys erdvei ypatingo grožio. Ši naujoji oranžerija pagal plotą yra didžiausia visose "Ermitažo" parduotuvėse.

"Pirkėjams pateikiame išskirtinai platų kambarinių ir lauko augalų pasirinkimą, pristatome didesnį sodo, daržo technikos, laistymo įrangos ir kitų aplinkos priežiūrai reikalingų prekių asortimentą. Pastebėjome, kad jau pirmąją parduotuvės darbo dieną klientai įvertino mūsų pastangas ir į namus parsivežė įvairių kambarinių augalų, vazonų", – sakė L.Skirienė.

Ji sakė, kad naujojoje Kauno parduotuvėje ketinama organizuoti pamėgtas "Gėlių dienas" bei "Sodo dienas", kurios sulaukdavo dėmesio kitose "Ermitažo" parduotuvėse. Be išskirtinių pasiūlymų, pirkėjus pasitinka profesionalūs konsultantai, kurie ne tik pataria, kaip prižiūrėti augalus, bet ir su klientais noriai pasidalija sodinimo paslaptimis, pataria, kaip dekoruoti sodybą ar užsiauginti prieskoninių žolelių namų sąlygomis.

Pasiteisinęs sektorius

"Ermitažas" orientuojasi į platų vartotojų ratą, todėl naujojoje Pramonės prospekte įsikūrusioje parduotuvėje nepamiršta įrengti ir erdvės "Įvažiuoji-perki".

Ji įrengta taip, kad pirkėjams būtų patogu įvažiuoti, išsirinkti reikiamas prekes bei patogiai ir greitai už jas atsiskaityti. Atidarymo spūsčių siekę išvengti klientai apsipirkimui pasirinko būtent šią erdvę.

"Įvažiuoji-perki" plotas yra apie 1,5 tūkst. kv. m. Tai leido optimaliai pristatyti statyboms ir apdailai skirtas prekes. Šioje erdvėje pirkėjai gali įsigyti stambių gabaritų prekių, cemento, statybinės medienos, statybinių mišinių ar plytų. Čia yra didelė prekių ekspozicija, tačiau jei klientai pageidauja vienos ar kitos papildomos prekės ar didesnio kiekio, darbuotojai prekes pristatys iš sandėlio", – kalbėjo bendrovės "Ermitažas" Pardavimų ir rinkodaros skyriaus direktorė.

Ji pažymėjo, kad "Įvažiuoji-perki" erdvė specialiai įrengta didesnę dėl to, kad vairuotojai galėtų laisvai įvažiuoti ir apsisukti. Šiai erdvei pastatytas naujas pastato priestatas, įrengtas kokybiškas apšvietimas viskas šviesu ir šiuolaikiška.

Klientų patogumui "Ermitaže" tiekiama dar viena paslauga. Atskirai suderinus yra galimybė čia įsigytas prekes pristatyti pirkėjui jo nurodytu adresu.

Planuojama plėtra

Naujai atidarytoje "Ermitažo" parduotuvėje sukurta 80 darbo vietų, suformuota profesionali ir savo darbą mėgstanti komanda, kuri pasirengusi padėti klientams.

Ši Kaune, Pramonės prospekte atidaryta parduotuvė – jau vienuolikta, kurią valdo bendrovė "Ermitažas". Iš viso bendrovė valdo aštuonias "Ermitažo" ir tris "Akroramos" parduotuves, tačiau planuojama ir tolesnė tinklo plėtra.

Šiuo metu "Ermitažas" veikia didmiesčiuose ir rajonų centruose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose. Šiais metais planuojama atidaryti dar vieną "Ermitažo" parduotuvę Utenoje.

Prieš pusmetį "Ermitažas" susijungė su analogišku Estijos prekybos centru "Bauhof". Tai leido dar labiau išplėsti asortimentą, suteikti palankesnes prekių įsigijimo sąlygas bei pasidalyti sukaupta teigiama patirtimi, tenkinant pirkėjų poreikius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aurimas

Aurimas portretas
Dirba mokine raudonais plaukais. Daugiau tokiu geru darbuotoju ir pirkejai bus patenkinti ir dažniau užsuks apsipirkti bei rekomenduos kitiems

Mindaugas

Mindaugas portretas
Buvau apsipirkti spalio17 d. ermitaže. Nustebino raudonplaukės mokinės paslaugumas ir profesionalus aptarnavimas aptarnavimas bendravimas.

salotas

salotas portretas
jau ta parduotuve veikia du menesius ,koks cia debilas raso kur pramiegojo tuos menesius
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių