Quantcast

Kaunas pristato ambicingą filmuką: vaizdo klipe – ir rankų darbo velomobilis

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje pasirodė ambicingas vaizdo klipas, skirtas parodyti pasauliui, jog Kaunas turi didelių svajonių ir juda link jų įgyvendinimo. Vaizdo klipo ašimi tapo kauniečio fotografo Evaldo Virkečio savomis rankomis pagamintas velomobilis.

Internete ėmė plisti naujas Kauno įvaizdžio pristatymo filmukas. Jame vaizduojama, kaip kaunietis E.Virketis lėtai, tačiau pasitikinčiai keliauja prie savo kūrinio – velomobilio. Šią transporto priemonę kaunietis savo rankomis konstravo ne vieną mėnesį ir taip įgyvendino savo svajonę.

Filmuke velomobiliu apvažiuojamos pagrindinės Kauno vietos, parodomas rudeniškas miestas. Rudas velomobilis tiesiog susilieja su rudens spalvomis. Kartu kalbama, jog į Kauną sugrįžo laikai, kai mieste gyvena kūrybingi ir ambicingi žmonės, siekiantys savo užsibrėžtų tikslų. Taip pat pažymima, kad Kaunas vėl tapo savimi pasitikinčiu ir optimistišku miestu.

 

 

Vėliau vaizdai žiūrovus perkelia į pagrindinius Kauno renginius, leidžia pasimėgauti įspūdingiausiomis jų akimirkomis, o paslaptingas balsas pakartoja, jog mieste skrajoja laisva dvasia, kuri persmelkia kultūrą, verslą, mokslą ir visą kauniečių gyvenimą.

Filmuke jaučiamas pasididžiavimas tuo, ką miestas turi ar netolimoje ateityje turės geriausio. Galiausiai nuskamba pagrindinis šūkis, jog Kaunas daug svajoja ir taip paragina nesustoti kiekvienam svajoti ir siekti tas svajones paversti realybe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sita fraze uzmuse :D

sita fraze uzmuse :D portretas
Kaunas dream big

Anonimas

Anonimas portretas
Daiva labai gražus filmukas, muzika žiauriai gera

Paulius

Paulius portretas
Video geras, bet būkit žmonės pakeiskit įgarsinusį žmogų... tragedija..
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių