Quantcast

Kaunas dėkoja V. Adamkui už nubrėžtą kryptį į laisvą ir drąsią Lietuvą

Keliolikai tūkstančių kauniečių bei jų svečių „Žalgirio“ arenoje šeštadienio vakarą švenčiant Valstybės atkūrimo dieną, miesto savivaldybė numato įteikti ir keletą specialių apdovanojimų labiausiai jų vertiems asmenims ir organizacijoms.

Nominacija „Laisva šalis 2019“ „už nubrėžtą kryptį į modernią, laisvą ir drąsią Lietuvą“ skirta prezidentui Valdui Adamkui.

Kaunas dėkoja Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovui prof. Rimantui Kėvalui „už holistinį požiūrį į vaiko sveikatą ir raidą“ (nominacija „Stipri šalis 2019”).

Apdovanojimas nominacijoje „Šviesi šalis 2019” skirtas dainininkui ir aktoriui Andriui Mamontovui, kuriam žadama padėkoti „už tautiškumo stiprinimą ir pilietiškas idėjas kūryboje“.

Taip pat bus padėkoja (nominacija „Unikali šalis 2019”) Kauno filmų biurui „už miesto ir visos Lietuvos atskleidimą pasauliniam kinui“. O baldų gamybos įmonei AB „Freda“ Kauno miesto savivaldybė apdovanojimą skyrė dėkodama „už solidžias investicijas ir stipraus bei šiuolaikiško verslo plėtrą“ (nominacija „Klestinti šalis 2019”).

Kaip naujienų agentūrai ELTA teigė Savivaldybės administracijos atstovė Urtė Povilaitytė, visiems apdovanotiesiems bus įteikti specialūs prizai – statulėlės, atkartojančios miniatiūrinį Lietuvos valstybės kontūrą su ąžuolo šakele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas vyksta

Kas vyksta portretas
Laisva, šviesi, unikali - kodėl jaunimui leidžiama šūkauti parom keiksmažodžius, įžeidinėti žmones, su pavardėm ir transliuoti kvartalams. Tikrai unikalu. Psichologinis smurtas tai ne laisvė. Kas per "šviesuoliai " tai organizuoja? Ponams Adamkams linkime sveikatos.

Waldieamar

Waldieamar portretas
Adamkiewiec.

bet tikrai, \\\\\.../////

bet tikrai,  \\\\\...///// portretas
sovietams taip subinių nelaižė,kaip ožiui,grybui,šliopkei.Gal medum išsitepė?????????????????????
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių