Quantcast

KAUNAS 2020: miesto pokyčiai ir perspektyva (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kupini netikėtumų, pokyčių bei susitelkimo pavyzdžių – tokie šie metai buvo Kaunui. O kas kauniečių laukia artimiausioje ateityje ir kaip transformuosis miesto veidas? Geriausiai apie visą tai papasakos Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Tad kviečiame išgirsti iš pirmų lūpų:

* Jau nuveiktus bei greitai įvyksiančius darbus gerinant susisiekimo infrastruktūrą pristatys Pauliaus Keras, Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas.

* Apie viešuosius projektus Kaune ir miesto strateginę kryptį papasakos Andrius Palionis, Kauno miesto mero pavaduotojas.

* Kaip šiais metais buvo kuriamas Kauno miesto įvaizdis ir kaip jis transformuosis netolimoje ateityje papasakos Tomas Jarusevičius, Kauno miesto mero patarėjas ryšiams su visuomene.

Renginio moderatorius – Andrius Veršinskas, „Kaunas IN“ verslo skyriaus vadovas.

Šis renginys yra „Kaunas IN“ organizuojamų renginių, skirtų Kauno tarptautinio verslo bendruomenė (IBCK), ciklo dalis. Pagrindinis IBCK tikslas – suburti mieste veikiančius užsienio verslus bei vietos institucijas ir taip skatinti dialogą apie priemones, kuriomis būtų galima tikslingai gerinti investicinę aplinką Kaune, kartu ieškoti priemonių spręsti iššūkius, su kuriais susiduria verslas bei plėsti turimų kontaktų tinklą.

Vaizdo įrašas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Pirmas stambios apgavystės požymis - smulkus šriftas dokumentuose.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių