Quantcast

Kas žmonėms suteikia džiaugsmą? (apklausa gatvėje)

Jauni, brandaus ir solidaus amžiaus žmonės. Skubantys gatve, bet sustojantys akimirkai atsakyti į vieną mūsų pateiktą klausimą. Šį kartą – apie džiaugsmą.

Bronius Šatas (71 metų)

Sveikata. Kai gerai jaučiuosi – džiaugiuosi, džiaugiuosi ir džiaugiuosi. Dar medžioklė, žvejyba. Džiaugsmas – pats procesas, pasibuvimas gamtoje, miške, galimybė pailsėti. Nesvarbu, sumedžiosi žvėrį ar ne. Tegul jis bėga ir prabėga, svarbu pabūti miške ir pakvėpuoti grynu oru.

Aušra, socialinė darbuotoja (51 metų)

Šeima, sveiki vaikai, kai artimieji turi darbus. Paskutinį kartą – rugsėjo mėnesį – labai džiaugiausi savo gimtadieniu, kai greta buvo artimi šeimos nariai, apsilankė  draugai.

Austėja Rimkutė, medicinos mokslų studentė (18 metų)

Kai baigiasi egzaminai, gražus oras, kai galiu grįžti pas savo šeimą. Kada džiaugiausi paskutinį kartą? Šiandien, dabar! Baigėsi koliokviumas.

Dominykas Urba, Jono Jablonskio gimnazijos mokinys (18 metų)

Matyti laimingus žmones aplink save. Džiaugsmas – muzika, nes esu dainininkas, džiaugsmas ir nuolatinis mano įkvėpimas – mama. Paskutinį kartą labai džiaugiausi, kai dainavimo konkurse laimėjau trečią vietą.

Kazimiera Kažemeikienė, senjorė (83 metų)

Kai gyveni su kažkuo kartu, kai nesi vienišas. Deja, prieš penkerius metus palaidojau vyrą. Džiaugsmas, kai savaitgaliais apsilanko Marijampolėje gyvenanti dukra – anglų kalbos mokytoja. Džiaugsmas, kai einu pasivaikščioti, paskaitau žurnalą "Moteris" ir dienraštį "Kauno diena". Ir visas mano gyvenimas. Džiaugsmas, kad esu sveika, vaikštau be kitų pagalbos, nesu pasiligojusi. Džiaugsmas, kad rinkimus laimėjo mano favoritai.

Tomas Šliupas, transporto inžinierius (42 metų)

Yra didelis džiaugsmas ir maži džiaugsmai. Tai geras asmeninis gyvenimas, sėkminga šalies ateitis, geros perspektyvos, taiki aplinka. Džiaugsmas ir skani vakarienė, ir įdomus spektaklis, ir laimėjimas loterijoje. Džiaugiausi ir kai paaukštino darbe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inzinieriui

Inzinieriui portretas
Nesuprantama, kaip toki nepatikima zmogu, veidmaini be kulturos gali aukstinti pareigose?

dd

dd portretas
Dziaugsmas kad Kupcinskas nelaimejo rinkimu

Laisve

Laisve portretas
Zmoniu suvokimas,kad koncervatoriai ,salies beda!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių