Quantcast

Karštis daro savo: būkite akyli – į požeminę pėsčiųjų perėją teka smala

  • Teksto dydis:

Kauniečiai pasidalijo nuotraukomis, kaip Savanorių ir Taikos prospektų požeminėje pėsčiųjų perėjoje iš kažkur pradėjo varvėti smala. Žmonės džiaugiasi, kad smala neužbėgo ant jų galvų ar drabužių, mat išplauti tokią masę būtų sudėtinga.

Atsivėrė smalos angos

Šiuo metu vis dar tvarkoma požeminė pėsčiųjų perėja, esanti po Savanorių ir Taikos prospektų sankryža. Kauniečiai pastebėjo, kad pro vieną angą lubose pradėjo varvėti į smalą panaši medžiaga. Ji nutįso nuo skylės ir privarvėjo ant žemės, sudarydama gan nemažą smalos burbulą.

Žmonės spėjo, kad smala pradėjo bėgti dėl aukštos oro temperatūros, mat pastarosiomis dienomis Kauną alina karščiai. 

Neatlaikė karščių

Ir tikrai kauniečiai buvo teisūs. Miesto tvarkymo skyrius portalui kauno.diena.lt patikino, kad požeminėje perėjoje atsivėrusi anga bus užsandarinta kaip įmanoma operatyviau.

„Dėl ekstremalaus karščio iš viršuje esančios asfaltbetonio dangos pradėjo skirtis bitumas, kuris ir veržiasi pro neužsandarintą angą. Primename, kad požeminės perėjos remonto darbai tebevyksta. Čia netrukus bus keičiamos susidėvėjusios laiptų pakopos“, – teigiama atsiųstame komentare.

Pilnai atnaujins

Primename, kad vadinamoji aklųjų požeminė perėja pradėta tvarkyti balandžio pabaigoje. Darbų metu bus atnaujintos pakopos, apšvietimas, atlikti kiti darbai.

Laimučio Brundzos nuotr.

„Rekonstrukcijos metu bus sutvarkytos nusidėvėjusios laiptų pakopos, dažomos lubos, smėliuojamos sienos bei šalinami betono defektai. Dviratininkų patogumui dviračių nuvedimas bus atitrauktas nuo laiptų krašto“, – prieš pradedant remonto darbus skelbė miesto savivaldybė.


Šiame straipsnyje: judri sankryžaSavanorių ir Taikos prospektų požeminė pėsčiųjų perėjasmalakarštisskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

cia

cia portretas
velniu darbas nekitaip

mindfe

mindfe portretas
runkeliai runkeliai visur runkeliai amerikoj runkeliai kaune.

IR VĖL TAS PATS

IR VĖL TAS PATS portretas
Prieš 40 metų kaip ėjau į vaikų lopšelį darželį,irgi tenais tas pats buvo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių