Quantcast

Kalniečių parke neoficialūs takeliai virs oficialiais: jau ruošiamasi asfaltuoti

  • Teksto dydis:

Šilti orai kauniečius išginė į parkus, tad miestiečiai pastebėjo ir tai, kad ruošiama asfaltuoti kelis Kalniečių parko takelius, kurie buvo tiesiog išmindyti žmonių. 

„Vienoje Kalniečių parko vietoje žmonės nuolat kirsdavo kampą ir buvo išvaikščioję naują takelį. Ten neilga atkarpa, bet žmonės vis tiek tingi paeiti kelis metrus į šoną asfaltuotais takais, todėl nerdavo tarp medžių. Taip pasidarė toks neoficialus takelis. Aišku, kai palydavo, tai ten vien purvynai. Pastebėjau, kad takelis nukastas, ko gero, paruoštas asfaltuoti. Gal gerai, juk jei žmonės ten vaikšto, vadinasi jiems ten tako reikia“, – kalbėjo portalo kauno.diena.lt skaitytojas Vytautas.

Vyras nurodė, kad visai šalia yra aptvertas ir vienas takelių sankirtos kampas, matyt, ir šioje vietoje takas bus praplatintas, nes praeiviai ir taip jį vaikščiodami praplatino, šalia tako nebeaugo žolė. Pasak kauniečio, jei ir ši vieta bus išasfaltuota, tai bendras vaizdas turėtų atrodyti tvarkingiau.

Skaitytojo nuotr.

Portalui kauno.diena.lt miesto specialistai patvirtino, kad takeliai bus asfaltuojami. Taip nuspręsta atsižvelgus į kauniečių poreikius.

„Kaip ir kiekvienais metais, kompleksiškai tikriname ir tvarkome visus miesto parkus, tarp jų ir Kalniečių parko žaliąsias erdves. Stebėdami čia besilankančių miestiečių įpročius, pastebime jau keletą metų nesikeičiančias tendencijas – išminti takeliai ir toliau naudojami, todėl nusprendėme juos išasfaltuoti ir pritaikyti visų miestiečių poreikiams. Darbai jau pradėti ir artimiausiu metu parko lankytojai galės naudotis asfaltuotu takeliu. Tvarkybos darbai bus atliekami Kauno miesto savivaldybės lėšomis“, – komentavo Kauno savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė.


Šiame straipsnyje: Kalniečių parkastakelisasfaltuos takeliusskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ponas SOVIETINI, padare kaip jus norejot,kas vel negerai.Sovietiniais laikais klampotum po purvyna,takai buvo prabanga.

sovietinis

sovietinis portretas
tarybiniais laikais tarp nauju daugiabuciu buvo laukiama ziemos, kad zmones sniege ismintu takelius kur jiems reikia ir tada tuos takus irengdavo. Siais demokratiniais laikais kaip apsirukes architektas nupaise, taip ir turi but, visa kita nelegalu ir baustina. Popierius svarbiau nei zmogus ar jo poreikiai

KAUNIETĖ

KAUNIETĖ portretas
jeigu jau pradėjote, tai išasfaltuokite ir Čečėijos aikštėje išmintus takelius. Vienas toksai yra link Landsbergio gatvės 3 namo. Ponas Dumčius, kai vadovavo aikštės rekonstrukcijai , tai tą buvusį takelį panaikino, nors žadėjo visus palikti, bet žmonės pagal seną įprotį visvien ten eina, ir takelis liko išmintas iki šių dienų. Tikiu, kad ir bus amžinai, nes jis labai reikalingas. Jeigu sunku išasfaltuoti, tai tegulsukloja tas savietines plyteles, jos buvo labai kokybiškos, bet išvežė nežinoma kryptimi. Geras daiktas neprapuola.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių