Quantcast

Kalėdų Seneliai į Rotušės aikštę sulėkė keturračiais

Šeštadienio popiete apie 40 Kalėdų Senelių į Kauno Rotušės aikštę suvažiavo ne jiems įprasta transporto priemone – rogėmis, o keturračiais motociklais.

Keturračių kolona į Rotušės aikštę įriedėjo pervažiavusi pagrindines miesto gatves. Aikštėje jie pasuko prie eglutės. Čia sveikino susirinkusiuosius artėjančių švenčių proga, dalino vaikams saldainius.

Pasitinkant keturračių mėgėjus iš „Kauno Jawos“ klubo , buvo akivaizdu, kad pažliugęs sniegas ir nedidelis lietus – ne pats geriausias metas keliauti šia transporto priemone. Daugelis Kalėdų senelių atkeliavo permirkusiais kostiumais, nuo purvo papilkėjusiomis barzdomis.

Malonu įsijaust į Kalėdų Senelio rolę, ir vaikus, kuriems nuvežėme dovanų, pradžiuginom, ir važiuot smagu, vaizdas geras.

„Esam šlapi, bet linksmi. Nuo Kauno „Combo“ klubo pajudėjom 11 val. Pirmiausia važiavom į Radikius, ten su dovanomis aplankėme vaikus globojančią šeimą“, – pasakojo klubo narys Gediminas Volkavičius, važiavęs kartu su sūnumi Gediminu. Trylikametis Gediminas tradiciniu tapusiame Kalėdų Senelių važiavime dalyvavo pirmą kartą. „Kitais metais irgi važiuosiu: nešalta, smagu“, – braukdamas nuo veido važiuojant užtiškusį purvą žadėjo pašnekovas.

„Kelyje buvo tam tikrų techninių nesklandumų – vienas keturratis užkaito. Viskas baigėsi gerai, nuotaika gera. Važiuojant labai smagu matyti kalėdine nuotaika užsidegusius žmones. Jie mojuoja, fotografuoja, filmuoja, džiaugiasi. Tai labai uždega“, – prisipažino klubo naro Giedrė Janušauskė, vilkėjusi nuo purvo papilkėjusį kombinezoną. Ji – viena iš penkių Snieguolių, prisijungusių prie ratuotos Kalėdų Senelių kolonos.

„Malonu įsijaust į Kalėdų Senelio rolę, ir vaikus, kuriems nuvežėme dovanų, pradžiuginom, ir važiuot smagu, vaizdas geras“, – priežastis, dėl kurių klubo nariai kartą metuose velkasi Kalėdų Senelio kostiumus vardijo vienas klubo įkūrėjo Evaldas Mačiulis.

Pasak jo, žiemą klubo nariai juda šiek tiek mažiau nei vasarą. „Žiemą kartais važiuojam pasivažinėti į miškus, taip pat į varžybas ant ledo. Šis atvejis – išskirtinis, nes susirenka daug žmonių. Prie mūsų, kauniečių, šįkart prisijungė ir žmonės iš Vilniaus, Elektrėnų, Prienų, Alytaus“, – pasakojo E.Mačiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
biski karts nuo karto yra gerai pasiurpinti Kauno giedandcius ozius ir davatkas,as uz tai...

Apgailėtini

Apgailėtini portretas
nieko geriau nesugalvoja, kaip tik garsiau ir smirdžiau driokstelti, kad visi matytų ir užuostų kokie jie kieti :)

Joanna

Joanna portretas
Šiandien Taikos pr. prie Draugystės žiedu troleibusas ir kiti vairuotojai pristabdė automobilius,kad praleistų žiedu važiuojančius kalėdinius senelius.Tie "seneliai"labai gražiai mojavo troleibuso keleiviams o iš keleivių tik viena moteris,sėdinti toje pusėje, jiems už dėmesį pamojavo.Kiti sėdėjo su savo "mintimis".Tai tokie buduliai gyvena tarp mūsų.Aš ir kita moteris,nors sėdėjome kitoje pusėje jiems atsakėme tuo pačiu ir buvome labai dėkingos.Ačiū Jums,Kalėdų seneliai ir Snieguole.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių