Quantcast

Kakės Makės šventė Kauno „Akropolyje“: tūkstančių balionų lietus ir įspūdinga renginio programa

  • Teksto dydis:

Prekybos centras Kauno „Akropolis“ visus vaikus ir jų tėvelius kviečia vasarą pradėti su Kake Make ir jos draugais atradimų kupinoje šventėje, kuri vyks jau šį šeštadienį, trečiojo aukšto renginių aikštėje. Čia atvykusiųjų lauks kūrybinės dirbtuvės, interaktyvus spektaklis, madų šou, stalo žaidimai, laimės ratas su daugybe prizų ir kitos pramogos.

Šventėje bus galima susitikti ne tik su Kake Make, bet ir kitais vaikų pamėgtais jos knygų personažais – Netvarkos Nykštuku, Mamaisa ir Nanaisa, Muciu ir kitais. Jie padovanos nepamirštamų įspūdžių ir pakvies žaisti nuotaikingus stalo žaidimus, užsukti į vaikų skaityklą, Netvarkos Nykštuko eksperimentų erdvę ir pasigaminti „slime“, įsiamžinti fotografavimosi zonoje, pasisemti geros nuotaikos balionų lankstymo erdvėje, dalyvauti protmūšyje, papuošti veidukus smagiais piešinukais ir išbandyti kitas pramogas.

Vienu iš šventės akcentų taps interaktyvus spektaklis pagal Kakės Makės knygą „Kakė Makė ir katinas vienai savaitei“, į kurį galės įsitraukti ir žiūrovai. Šventės dalyviai taip pat turės progą išvysti Kakės Makės įkvėptą vaikų madų šou, o namo grįžti su specialiais prizais, kuriuos bus galima laimėti sukant laimės ratą.

„Vasaros nekantriai laukia ir maži, ir dideli, tad jos pradžią verta paminėti su mylimais personažais ir smagiomis pramogomis. Jų, kaip ir įvairių staigmenų bei siurprizų, Kakės Makės vasaros atradimų šventės metu tikrai netrūks. Po pandemijos laikotarpio tai bus pirmoji Kakės Makės šventė su tiek daug linksmybių ir vaikų juoko. Kviečiame visus užsukti ir drauge pasinerti į spalvingą nuotykių sūkurį“, – sako prekės ženklo „Kakė Makė“ atstovė Sandra Kalėdienė.

„Akropolio“ nuotr.

Nuobodžiauti neleis ne tik nuotaikinga ir nesibaigianti renginio programa scenoje, bet ir visos šventės metu veiksiančios pramogų ir žaidimų erdvės. Vasaros šventės metu taip pat bus pristatyta naujausia Kakės Makės ir „Geltono karučio“ knyga „Sodo detektyvas“ ir suorganizuotos jos įkvėptos dirbtuvėlės, kurių metu vaikai dekoruos vazonėlius ir sodins prieskoninius augalus.

„Kakė Makė ir jos draugai neabejotinai yra vieni mėgstamiausių Lietuvos vaikų personažų, todėl džiaugiamės galėdami mažuosius pakviesti į vasaros atidarymo renginį. Kalendorinės vasaros pradžia sutampa su Tarptautine vaikų gynimo diena, kuri buvo minima birželio 1-ąją, o sekmadienį laukia dar viena šeimos šventė – Tėvo diena. Taigi kviečiame šias gražias progas paminėti kartu“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Kakės Makės ir draugų vasaros atradimų šventė šeštadienį Kauno „Akropolio“ trečiojo aukšto renginių aikštėje vyks nuo 12 iki 18 val.


Renginio programa:

12–12.15 val. – Šventės atidarymas su Kake Make ir Netvarkos Nykštuku.

12.15–13 val. – Interaktyvus Kakės Makės ir Netvarkos Nykštuko spektaklis „Kakė Makė ir katinas vienai savaitei“.

13–13.30 val. – Kakės Makės įkvėptas vaikų madų šou.

13.30–14 val. – Protmūšis su Kake Make ir Netvarkos Nykštuku.

14–14.30 val. – Laimės ratas su daugybe prizų.

14.30–15 val. – Kakės Makės įkvėptas vaikų madų šou.

15–16 val. – Balionų lankstymas.

16–16.30 val. – Dantukų fėjos ir „Clinic DPC“ dantuko edukacija bei viktorina su prizais.

16.30–17 val. – Laimės ratas su daugybe prizų.

17–18 val. – Kakės Makės ir Netvarkos Nykštuko pramogos. Daugiau informacijos – Kauno „Akropolio“ „Facebook“ paskyroje ir http://www.akropolis.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Laukiu kada šalia Kakės Makės atsiras Šūdas Bliūdas. Bus puiki pora.

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojų paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius, atžvilgiu. Nuoširdžiai siekiamas tolerancijos dvasia trokšte trokšta, kad praeities antireliginės nepakantos likučiai nedrumstų tarpusavio susipratimo, mums taip reikalingo bendrame darbe. Drąsa, lydima aukos dvasios, gėrio idėjų kryptimi yra artistiškumas. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius |Žukauskas, Mindaugas Baršys.Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Audrius Kubilius. Danguolė Šermukšnienė, Lidija Burbienė. Šarūnas Jonušas, Pilipavičius, I. Kvietkauskienė, Levinskienė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių