Quantcast

Privertė aiktelėti: prie Amžinosios ugnies – išrikiuoti maisto produktai, pirštinės

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.lt redakciją užsuko kaunietė, pasidalyti tuo, ką pamatė ir užfiksavo prie Vytauto Didžiojo karo muziejaus.

Jo sodelyje liepsnojančios Amžinosios ugnies papėdė buvo „papuošta“ maisto produktų pakuotėmis ir maistu, o prie pat ugnies padėtos dvi virtuvinės pirštinės.

„Tai – nepagarba“, – įvertino kaunietė. Ji stebėjosi, kad daiktai sudėti labai tvarkingai. „Atrodo lyg meninė instaliacija, bet labai nepagarbi“, – kalbėjo moteris.

Dar labiau, kaip teigė, ją nustebino policijos budėtojos reakcija. Paskambinusi ir supasakojusi, ką mato, ji išgirdo ne padėką, o klausimą, kas konkrečiai negerai yra šioje situacijoje.

Skaitytojos nuotr.

Atrodo lyg meninė instaliacija, bet labai nepagarbi.

Portalui kauno.diena.lt miesto policijos atstovai patvirtino, kad pareigūnai buvo sulaukę tokio pranešimo. Skambintoja teigė, kad antradienį apie 7.25 val. Kaune, K. Donelaičio g., prie paminklo padėti įtartini daiktai – kavos indelis, pirštinės. „Pareigūnams apie šį įvykį pranešė praeivė. Policijos pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, minėtus daiktus surinko teritoriją prižiūrinti darbuotoja“, – komentavo policijos atstovai.

Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vadovas Gintaras Gatulis portalui kauno.diena.lt teigė, kad skyrius nėra gavęs pranešimų dėl paliktų daiktų prie Amžinosios ugnies.

„Primename šiukšlinantiems, miestą teršiantiems gyventojams už Miesto tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimus yra numatyta administracinė atsakomybė“, – teigė G. Gatulis.


Šiame straipsnyje: Amžinoji ugnisviešoji tvarkapaliktas maistasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Performansas

Performansas portretas
Labiausiai karo muziejaus sodelį bjauroja šalia esanti gelžbetoninė aikštė, kuri absoliučiai nesiderina nei prie Vytauto Didžiojo karo muziejaus, nei prie Amžinosios ugnies.

Lietuviai

Lietuviai portretas
drasus kovotojai pries paminklus! Ka gi,buna visokiu apsigimimu ir tarp tautu. Tik normaliems zmonems del to - labai sunku ir geda :-(

och

och portretas
cia kas iskovota.........
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių