Quantcast

Kai Laisvės alėjoje vyks LGBT eitynės, „Draugystės“ parke rinksis šeimos

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, rugsėjo 4 d., „Draugystės“ parke nuo 12 val. iki 14 val. miesto gyventojai ir svečiai, šeimos, kviečiamos į bendrystės dieną, kurioje daugiausia dėmesio bus skiriama programai šeimoms ir vaikams bei įvairių šeimų organizacijų prisistatymui.

Kaune rengiamos „Kaunas Pride“ eitynės kelia daug aistrų ir priešpriešos. Manome, kad šiuo sumaišties metu ypatingai svarbu telktis, skleisti ramybę ir šviesą. Todėl, siekiant išvengti dar didesnio visuomenės skaldymo,  kviečiame šeimas taikiam pasibuvimui kartu. Mūsų visų stiprybė gimsta bendrystėje.

Tai galimybė švęsti šeimą ir priminti jos svarbą visuomenei ir valdžios žmonėms. Šventei pasirinkome pikniko formą, kur šeimos galės smagiai praleisti laiką ir tuo pačiu taikiu būdu išreikšti savo poziciją dėl prigimtinės šeimos vertės ir jos palaikymo visuomenėje. Ypatingai dabar, visuomenei itin susiskaldžius įvairiais klausimais, kviečiame vėl kurti bendrystę ir ateiti tiesiog pabūti kartu“, – sako Nacionalinės šeimų ir tėvų asociacijos pirmininkė Violeta Vasiliauskienė.

Kviečiame vėl kurti bendrystę ir ateiti tiesiog pabūti kartu.

Pasak organizatorių, susitikimo metu vyks įvairių šeimų organizacijų bei jų šeimoms teikiamų paslaugų mugė. Programoje taip pat numatyta ir daug įvairių veiklų vaikams ir šeimoms: muilo burbulų pūtimas, dailės užsiėmimas, įvairūs rankdarbiai, bendradarbiavimą skatinantys žaidimai šeimoms, kryžiažodžių turnyras ir kita įtraukianti veikla.

Organizatoriai kviečia atvykti, įsitraukti į veiklas, daugiau sužinoti apie įvairias organizacijas ir taip išgyventi šeimų bendrystę ir džiaugsmą.

Renginį organizuoja Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija kartu su partneriais Lietuvos tėvų forumu, Kauno miesto savivaldybės šeimos taryba, sąjunga „Vardan šeimos“, VšĮ Šeimų centru „Būkime kartu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Laisves alejoje spektaklis, aktoriai gaus honorarus, pareigunai pasamdyti parekaus, imituos nepasitenkinima, pagal scenariju vyksta, reikia seimininkams isstransliuoti.

To Patriotas

To Patriotas portretas
Praasideda.. Šustauskai eik jau i pensija arba dar kur toliau :DD

Anonimas

Anonimas portretas
Nejaugi Lietuvoje nėra bachūrų sudaužykite tuos iškrypėlius.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių