Quantcast

Įžūlu: Kauno senamiestyje kelią jaunai mamai užstojo prabangus BMW

  • Teksto dydis:

Šeštadienį į Kauno senamiestį su mažamečiu vaiku vežimėlyje pasivaikščioti išėjusi kaunietė gerokai įtūžo. Čia jai kelią užstojo prabangus BMW automobilis, įžūliai paliktas ant kelkraščio.

„Atėjusi iki Vilniaus gatvės, turėjau ieškoti aplinkelių, kaip Kauno senamiesčio grindiniu judėti toliau, nes kažkas sugalvojo atvykti į barą ir palikti savo transporto priemonę beveik prie pat durų“, – plūdo su redakcija susisiekusi Justina.

Pasak moters, dar būdama kiek tolėliau, ji matė, kaip iš transporto priemonės išlipo du asmenys ir nuėjo link baro „Sambūris“, esančio Vilniaus gatvėje.

„Kaip įžūlu! Dėl tokio neatsakingo vairuotojų elgesio, kenčia pėstieji. Transporto priemonės negali būti paliktos stovėti Kauno senamiestyje, jei jomis atvykus neteikiamos kokios nors paslaugos, pavyzdžiui, pristatymo“, – piktinosi pašnekovė.

Apie atvejį pranešus Kauno apskrities pareigūnams, jie pažadėjo į įvykio vietą nusiųsti patrulį arba darbuotoją, fiksuojantį administracinius nusižengimus.

Remiantis Kelių eismo taisyklėmis (KET), vairuotojams draudžiama palikti stovėti automobilius ant vejos ar šaligatvio, išskyrus tuos atvejus, kai ten stovėti leidžia stovėjimo būdą nurodantys kelio ženklai arba transporto priemonė nurodyta leidime, išduotame prekiauti viešoje vietoje renginių metu.

Taip pat sporto, vaikų žaidimo aikštelėse ir kitose transporto priemonių eismui, stovėjimui neskirtose teritorijose. Minėto pobūdžio pažeidimai užtraukia baudą vairuotojams nuo 30 iki 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek galima rasyt prabangus automobilis atrodo kad lietuva monakas BMW reguliari masina CIA ne bently are Aston Martin

Invalidai

Invalidai portretas
būtų tilpsę į laiptine , nusileistų prie stalo. Nu labai kieti invalidai.

Juras

Juras  portretas
Noreciau kad kas nors sugebetu praeiti pro Ukmerges 10 namo paskutine laiptine arba i purva arba i zole per tvora ir visiems gerai visi tyli
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių