Quantcast

Įtūžo dėl tvarkos Kauno „Akropolio“ aikštelėje: visiškas cinizmas ir idiotizmas!

  • Teksto dydis:

Šeštadienį „Metropolitan“ operą Kauno „Akropolyje“ įsikūrusiame „Forum Cinemas“ kino teatre stebėjęs Rokas netveria pykčiu, nes šiek tiek prieš seansą atvykęs ir savo automobilį minėto prekybos centro aikštelėje palikęs kaunietis, šiek tiek viršijo nemokamo stovėjimo laiką – keturias valandas. Todėl už papildomą transporto priemonės stovėjimo laiką teko susimokėti eilėje sugaištant papildomai. Vyras pažėrė kritikos tokiam esą lankstumo stokojančiam „Akropolio“ atstovų požiūriui į klientus.

„Kodėl prekybos centro „Akropolis“ valdytojai nedraugauja su sveiku protu ir daro tokias nesuvokiamas nesąmones, susijusias su automobilių statymu? Šeštadienį po „Forum Cinemas“ kino teatre transliuotos operos išvažiavimas iš „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelės užtruko lygiai 32 minutes. Kodėl? Todėl, kad kino seansas truko daugiau kaip keturias valandas įskaitant atvykimą prieš prasidedant filmui.  Šlagbaumas stabdė kas antrą automobilį, kuris nesusimokėjo vieno nelemto euro! Visiškas cinizmas ir idiotizmas! Kiek žmonių sugaišo be reikalo stovėdami eilėje viduryje nakties!“ – plūdo Rokas.

Įvardyta logika, tulžį liejo vyras, esą tokia dėl to, kad „Akropolio“ atstovų tarpe nėra į klientus orientuotų darbuotojų. „Jei jie suprastų situaciją, – pasinaudotų gerąja kitų prekybos centrų praktika, kur darbo dienomis nuo 19 val. ir savaitgaliais automobilių stovėjimas – nemokamas!“ – akcentavo kaunietis pabrėždamas, kad vakarais jau nebereikia kovoti su ilgesniam laikui aikštelėje paliktais, pavyzdžiui, biuruose dirbančių žmonių automobiliais, piktybiškai paliekamais ir dėl to užimančiais vietas.

Pasak jo, po darbo valandų ir savaitgaliais į „Akropolį“ atvykstantys žmonės, atvažiuoja į prekybos centrą, o ne kitu tikslu, todėl tokią praktiką, kai, tarkime, savaitgaliais apmokestinamas daugiau nei keturias valandas užtrukęs automobilio stovėjimas, vertėtų keisti.

Atremdama Roko kritikos strėlės Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė sakė, kad pagal su Kauno miesto savivaldybe suderintą tvarką, prekybos centro aikštele nemokamai galima naudotis vykstant krepšinio rungtynėms ar masiniams kultūriniams renginiams „Žalgirio“ arenoje.

Kiek žmonių sugaišo be reikalo stovėdami eilėje viduryje nakties!

„Visais kitais atvejais galioja įprastinė automobilių statymo laiko apskaitos ir apmokėjimo sistema, kuri yra taikoma daugelyje automobilio stovėjimo aikštelių. Nors ši sistema Kauno „Akropolyje“ veikia dar tik kelis mėnesius, sulaukėme labai daug atsiliepimų, kad apsilankymas prekybos centre tapo patogesnis – pirkėjai visuomet randa kur pastatyti automobilį“, – priimto sprendimo naudą įvardijo pašnekovė.

B. Levenauskienės teigimu, po masinių renginių išvažiavimo iš aikštelės laiką galima sutrumpinti iš anksto prieš išvykimą pasitikrinus stovėjimo trukmę bei apmokėjimą atliekant specialia „ADCParking“ programėle. Taip pat nepaliekant automobilio prie pakeliamo užtvaro einant sumokėti už paslaugą mokėjimo automate ir, žinoma, laikantis stovėjimo zonose galiojančių Kelių eismo taisyklių, atsakydama į kauniečio pastebėjimus dėl sugaišto laiko, kai prie užkardos dėl papildomo nesumokėto euro buvo stabdomas kas antras automobilis.

„Atsiprašome lankytojo už patirtus nepatogumus. Atsižvelgdami į operų transliacijų populiarumą, svarstysime galimybes išvažiavimą supaprastinti ir joms pasibaigus pakelti užtvarus“, – pažadėjo „Akropolio“ atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramiai

Ramiai portretas
Privatus valdytojas kaip nori, taip daro. Reikia viena karta suprasti, kas yra privati valda. Nepatinka, nevaziuoji, ka as jau seniai darau. Vaziuoju tik ten, kur jauciuosi laukiamas, ir nereikia uzpakaliais trintis.

Bnmk

Bnmk portretas
Mižniai ir verksniai.

Nemeluokit, gerai?

Nemeluokit, gerai?  portretas
Sako per žalgirio rungtynes nemokamai... Nemeluokite, mes su draugu kaip tik užsibuvom ilgiau, nes per tas nelemtas rungtynes priguzejo tiek zmoniu, kad susidare eiles ir belaukdami eileje ir "prisilaukem" papildoma suma... Tai kaip cia nemokamai rungtyniu metu?
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių