Quantcast

Įspėja vairuotojus apie duobę: įvažiavus į ją galima palikti ratus

  • Teksto dydis:

Vakar socialiniame tinkle kauniečiai pranešė apie problemą – prie vieno iš namų Chemijos gatvėje, ties Amaliais, žioji gili duobė. Į ją, tikėtina, jau pateko ne viena transporto priemonė. Pasak vairuotojų, išvažiuoti iš šios vietos be pasekmių vargiai ar pavyks. Apžiūrėti teritorijos šiandien išvyko avarinės tarnybos darbuotojai.

„Chemijos gatvėje, ties 89 numeriu pažymėtu namu – milžiniška duobė. Visą dieną ji nepažymėta jokiu skiriamuoju ženklu. Spėju, ne aš vienas papuoliau“, – pavojaus varpais pirmadienį skambino kaunietis.

Kaip socialiniame tinkle rašė jis, vakar minėtoje vietoje vairuotojas buvo palikęs stulpelį, kuris atkreiptų dėmesį, į esamą problemą. Tačiau po kurio laiko važiuodamas pro šalį jo esą jau nebematė.

„Prilyta ir nesimato, kad tokia duobė yra. Neįkriskit!“, – įspėjo vairuotojas.

„Šiandien ir aš vos nepataikiau, vos spėjau nusukti. Tamsoj išvis nesimato“, – neslėpė po įrašu komentavusi Aistė. Tuo tarpu Gytis pridūrė, jog minėtas stulpelis, kurį duobės vietoje buvo palikęs kaunietis, kažkurio vairuotojo nesustabdė ir jis jį tiesiog nuvertė.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistai apie Chemijos g. atsivėrusią duobę antradienio popietę informavo bendrovės „Kauno švara“ avarinės tarnybos specialistus. Telefonu kalbėjusi moteris pažadėjo į probleminę vietą išsiųsti darbuotojus. Pašnekovė neužsiminė, kad minėtu adresu būtų gauta skundų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalia

Dalia portretas
Dabar matyt tokia mada,atsirado gedimas,taiso,išdaužo asfaltą ir palieka pusei metų,tada apipjauna kraštus-tipo asfaltuos,ir vėl pusei metų.Lygiai ta pati situacija Medelyno g.išdaužyta duobė nuo pavasario.

Kaunas

Kaunas portretas
Du žiopliai įvažiavo į duobę o tai bėda. Visur tų duobių išlenda, nereikia viršyti greičio ir lėkti akis išdegus. Saugiai važiavau ir apvažiavau kliūtį.

Jo

Jo portretas
Bent jau reaguoja tarnybos zaibiskai i gyventoju skundus,ko anksciau nebudavo.O technikos gatves niekas nepastebejo,koks autobanas islietas.Nuo sovietu laiku ten krateriu aleja budavo ir niekas niekada is esmes jos neremontuodavo.Dabar,kad jau padare,tai padare KAPITALISKAI.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių