Quantcast

Regatoje „Gintariniai irklai“ – sportininkų iš Kauno rajono pergalės

  • Teksto dydis:

Trakuose vykusi jau 60-oji regata „Gintariniai irklai“ buvo itin sėkminga Kauno rajono sportininkams.

Geriausią rezultatą, skaičiuojant komandos greitį, parodė dviviečių be vairininko valčių klasėje Lietuvos atstovai, Kauno rajono sporto mokyklos auklėtiniai, praėjusių metų Europos jaunimo čempionai ir pasaulio jaunimo irklavimo vicečempionai broliai dvyniai Domantas ir Dovydas Stankūnai. Abi dienas rodę labai aukštus rezultatus ir antroje vietoje palikę vyresnius rinktinės narius, savo vyresnio brolio Povilo ir Manto Juškevičiaus komandą. Trečią vietą pirmą dieną iškovojo Klaipėdos atstovai, o antrą dieną – Estijos komanda.

Šioje valčių klasėje abi dienas bronzos medalius iškovojo ir mūsų rajono jaunosios irkluotojos Augustė Šablinskaitė ir Laura Gabšytė. Nugalėtojomis abi dienas tapo vyresnės Lietuvos jaunimo rinktinės narės Kamilė Kralikaitė ir Martyna Kazlauskaitė, o sidabras atiteko Ukrainos irkluotojoms.

Net penkis aukso medalius per dvi dienas regatoje laimėjo Dovilė Rimkutė, kuri buvo nepralenkiama visoje porinio irklavimo programoje. Ji nenugalima buvo irkluojant vienviete, dviviete porine ir keturviete porine pirmą dieną, o antrą dieną laimėjo dvivietę porinę irkluodama kartu su Donata Karaliene ir keturvietę porinę su Lietuvos rinktinės komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių