Quantcast

Apie sumaištį Kauno oro uoste: laukėme lėktuve, bet mums nieko nepaaiškino

  • Teksto dydis:

Neeilinė situacija antradienį prieš 11 valandą ant kojų sukėlė specialiąsias tarnybas, kurioms teko lėkti į Kauno oro uostą. Pranešta, kad tikrinant į Liverpulį skrendančios 20-metės bagažą, rentgenas užfiksavo į sprogmenį panašų daiktą, pasakojama LNK reportaže.

„Buvo rastas įtarimą sukėlęs daiktas. Iš pastato nedelsiant evakuoti žmonės, įvestas planas „Skydas“, – situaciją komentavo Kauno policijos atstovė Dovilė Ežerinskienė.

Susisiekta su „Aro“ pareigūnais, evakuota apie du šimtus keleivių, laukusių keleivių terminale. Evakuacija truko kiek daugiau nei pusvalandį.

Vis dėlto paaiškėjo, kad sumaištį sukėlęs daiktas su laideliais tėra muzikos grotuvas su ausinėmis. Nors oro uosto darbas smarkiai nepakito, tačiau vienas „Ryanair“ skrydis į Liverpulį buvo užlaikytas. O iš atskridusių lėktuvų keleiviai taip pat nebuvo išleidžiami.  

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Kai mes nusileidome, jau norėjome lipti į lauką, mūsų neišleido. Gal pusvalandį pralaukėme lėktuve. Per langą matėme gaisrininkus, gaisrininkų automobilius“, – pasakojo įvykio liudininkas.

„Laukėme lėktuve, bet mums nieko nepaaiškino, kas atsitiko ir kodėl neišlaipinami keleiviai“, – sakė kitas vyras.

Laimė, informacijai nepasitvirtinus, oro uosto darbą pavyko greitai atnaujinti. O įtarimą sukėlusiai merginai ir kartu su ja buvusiems draugams leista išskristi. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Fliuksum Pirdum tas Kaunas...

Aukasinis kardas

Aukasinis kardas portretas
Lietuvaitės bagaže sprogmuo.... Kuo reikia galvą plautis, kad taip susisuktu . O šiaip matau tik vieną logišką paaiškinimą - Tokiu būdu, be informacijos nutekėjimo, galima surengti pratybas.

kai

kai portretas
skridau is anglijos tai mano bagaza irgi negras buvo sulaikes, tai paprasciausiai atidare mano bagaza ir pasieme sau ta neleistina veztis daikta issisiepes iki ausu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių