Quantcast

Į koronavirusu užsikrėtusio uzbeko grasinimus sureagavo ir policija

Apie COVID-19 susirgusio Uzbekijos piliečio grasinimus užkrėsti daugiau žmonių pareigūnams žinoma, situacija kontroliuoja, sako Vilniaus apskrities policijos atstovė.

„Kol kas yra ramu, policijai situacija žinoma. Esant reikalui, policija imsis visų saugumo priemonių“, – BNS ketvirtadienį sakė Julija Samorokovskaja.

Jos teigimu, ikiteisminis tyrimas dėl minėtų grasinimų nepradėtas.

„Tyrimas nepradėtas, nes nebuvo gauta jokio pranešimo nei iš gyventojų, nei iš darbuotojų“, – tvirtino policijos atstovė.

Naujienų portalas tv3.lt trečiadienį pranešė, kad koronavirusu užsikrėtęs uzbekas, nepatenkintas, kad buvo izoliuotas Abromiškių reabilitacijos ligoninėje, grasina išeiti į miestą ir koronavirusu užkrėsti kitus žmones.

Ketvirtadienį į tokią informaciją reagavo ir premjeras Saulius Skvernelis.

Esant reikalui, policija imsis visų saugumo priemonių.

„Netoleruosime tokių grasinimų, apie kuriuos skelbiama žiniasklaidoje. Į pasisakymus „išeisiu į miestą ir užkrėsiu kitus“ ir panašius arba atitinkamą elgesį bus reaguojama griežtai ir principingai. Viza tokiems asmenims bus naikinama, jie patys bus deportuojami iš Lietuvos“, – feisbuke rašė premjeras.

Elektrėnų savivaldybėje esanti Abromiškių reabilitacijos ligoninė šiuo metu Lietuvoje yra vienintelė gydymo įstaiga, kurioje gali izoliuotis lengva koronaviruso forma sergantys pacientai, čia izoliuota ir keliolika į Kaune registruotą transporto įmonę „Hegelmann Transporte“ dirbti atvykusių COVID-19 užsikrėtusių uzbekų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
na ir ka tie policininkai gali padaryt,jie visiski beteisiai toj lt! stai jai turetu tokias teisias kaip tarybmeciu turejo milicininkai tada kazkas tvarkingiau butu,o dabar

Kedopedui

Kedopedui portretas
Nelygink. Venckienė yra daugybinių žmogžudysčių užsakinėtoja ir organizatorė.

jaigu

jaigu portretas
taip pasakytu venckiene desanta pasiustu taip galvoja jadze be dantu
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių