Quantcast

Į išankstinio balsavimo vietą iškviesti medikai: komisijos nariui sušlubavo sveikata

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą į Kauno rotušę, kur šiuo metu įrengta išankstinio balsavimo vieta, buvo iškviestas greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Paaiškėjo, kad sutriko vieno Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) nario sveikata.

Pranešama, kad medikai į Kauno rotušę atvyko apie 8 val. ryto. Buvo pranešta, kad vienam komisijos nariui pasidarė bloga.

„Vienas žmogus, su kuriuo dirbau viename kabinete, pasijuto prastai. Kaip supratau, naktį jis išgėrė kažkokių vitaminų ir atėjus į darbą jį išpylė šaltas prakaitas. Nors esu senas medikas, nesiryžau pats diagnozuoti, kas nutiko, todėl iškvietėm medikus. Greitosios medicinos brigada padarė kardiogramą, kitus tyrimus ir išvežė jį“, – portalui kauno.diena.lt komentavo VRK komisijos, Aleksoto-Vilijampolės apygardos pirmininkas Juozas Bukelis.

Nors esu senas medikas, nesiryžau pats diagnozuoti, kas nutiko, todėl iškvietėm medikus.

Jis nurodė, kad dėl to, jog vienas komisijos narys pasijuto prastai, balsavimo procesas nesutriko ir viskas toliau vyksta sklandžiai. Pasak J.Bukelio, balsuoti į Rotušę ateina nemažai žmonių, bet jie laikosi saugių atstumų, nesigrūda, tad vienas su kitu turi mažą kontaktą.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad išankstinis balsavimas dar vyks trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 7 iki 20 val. Pagrindinė rinkimų diena bus sekmadienį, spalio 11-ąją.

Iš anksto balsuoti Kaune galima trijose vietose: Kauno kultūros centre (Kęstučio g. 1), Kauno rotušėje (Rotušės a. 15) ir Kauno rajono savivaldybėje (Savanorių pr. 371).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Didelė klaida

Didelė klaida portretas
Nustokit SENUKUS PENSININKUS siusti dirbti rinkimų komisijose. Seniukai dėl pinigų "pamiršta" pažiūrėt į savo pasą, nors neprimato ir neprigirdi ir dirba prastai-lėtai. Jaunimas studentai su mielu noru dirbtų ir užsidirbtų, bet PARTIJOS siunčia tik "savo" žmones

ALEKSOTAS

ALEKSOTAS portretas
PREZIDENTO VALDO ADAMKAUS GIMNAZIJOJE KAUNE , SPALIO 11 RINKIMAI BUS ATLIEKAMI PRADINIU KLASIU KLASES PATALPOJE . DIREKTORE I SKUNDUS NEREAGUOJA ...

vergas

vergas portretas
karma...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių