Quantcast

Į „BarBar'a“ gali nepatekti ir savininkų draugas

Penktadienio vakarą duris atvėręs naujas kokteilių baras „BarBar'a“ pretenduos į saugiausią pasilinksminimo vietą Kaune.

Atidarymas, kurio metu su šokiais ant baro ir kėdžių draugiškai linksminosi apie pustrečio šimto žmonių, vyko iki septintos valandos ryto. 

„Norime, kad ir po metų kauniečiai ir kitų miestų gyventojai kalbėtų, kad tai - saugiausia pasilinksminimo vieta Kaune“, - teigė vienas iš „BarBar'a“ bendraturčių Rimvydas Rukaitis.

„BarBar'a“ pirmiausiai orientuosis į 30-40 metų amžiaus žmones. XVII amžiaus rūsyje, kur anksčiau veikė kazino ir baras, trijose salėse įsikūręs „BarBar'a“ kol kas talpina iki 250 lankytojų. Netrukus baras ketina prasiplėsti iki 5 penkių salių ir 350 kvadratinių metrų ploto.

Įėjimas į ketvirtadieniais-šeštadieniais nuo 20 val. iki paryčių dirbantį kokteilių barą - nemokamas. Nebent vyks išskirtinis renginys. Tačiau R.Rukaitis ramina, kad viena didžiausių bendraturčių investicijų - į apsaugą.

Puikiai pažįstantis žmones ir šiose sferoje dirbęs profesionalas atliks itin griežtą veido kontrolę. Žiūrėdamas per vaizdo kameras jis informuos, kokie lankytojai nebus įleidžiami: „Į barą neįleisime nepilnamečių, galinčių grėsmę sukelti žmonių. Vieša paslaptis, kad neretai neblaivus ar agresyvus asmuo, kurio neįleidžia apsauga, paskambina savininkui arba direktoriui ir patenka į vidų. Pas mus to nebus!

Tą vakarą veido kontrolės gali nepraeiti ir mano draugas. Su apsauga pasirašėme griežtą kontraktą.“   


Šiame straipsnyje: "BarBar'a"

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių