Quantcast

Paaiškėjo, kodėl H. Daktaras išvežtas į ligoninę

Trečiadienį įkalinimo bausmę iki gyvos galvos atliekantis Kauno nusikaltėlių vadeiva Henrikas Daktaras išvežtas į Kauno klinikas. Šiandien aiškėja, kas nutiko Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetui.

„Tai – sveikatos problemos. Teko vežti tiesiai į Kauno klinikas, kalinių ligoninės šiuo atveju nepakako“, – vakar žiniasklaidai teigė šaltinis.

Šiandien jau žinoma, kad H. Daktarą ištiko insultas – tokią informaciją „Kauno dienai“ patvirtino jo žmona Ramutė Daktarienė.

„Esame didžiuliame strese“, – nerimo neslėpė Ramutė. Moteris skundėsi, kad nei jai, nei kitiems šeimos nariams neleidžiama aplankyti sunegalavusio H. Daktaro.

„Man pasakė, kad turiu gauti leidimą. Nuvažiavau į Pravieniškes, bet jo negavau. Argumentavo tuo, kad šiuo metu mieste paskelbta gripo epidemija. Tačiau jo palatoje penki „Aro“ pareigūnai. Jiems gripo epidemija negalioja?“ – nuoskaudos neslėpė H. Daktaro žmona. 

Moteris įsitikinusi, kad čia tik pretekstas neleisti pamatyti vyro. Idant neužkrėsti paciento gripu yra ne viena apsisaugojimo priemonė. 

R. Daktarienė prisipažino neprarandanti vilties, kad leidimą pamatyti vyrą gaus ryt.

Užsivėrė tylos siena

Tačiau labiausiai moterį išgąsdino neoficialiai iš personalo išgirstas planas, kad jau šiandien rytą buvo ketinama H. Daktarą pervežti atgal į Pravieniškių pataisos namų-kolonijos ligoninę.

„Įsivaizduojate? Būklė nėra tokia paprasta. Spaudimas šokinėja“, – galimų kelionėje patirtų pasekmių sveikatai baiminosi H. Daktaro žmona.

Kai vyrą trečiadienį atvežė į Klinikas, tai matėme kaip visi lakstė, stengėsi, pasakojo, kokia jo būklė. Viskas vyko labai maloniai. Šiandien viskas priešingai. Visiems gydytojams uždrausta mums ką nors sakyti.

Moteris neslėpė, kad jai būtų ramiau, kad tokios būklės sutuoktinis liktų Kauno klinikose, kuriose dirba aukščiausio lygio profesionalai. Tačiau R. Daktarienė apgailestavo neturinti tiek galių įtikinti Pravieniškių kolonijos administracijos, kad H. Daktarui leistų pasveikti Klinikose.

R. Daktarienė pasidalino pastebėjimais: „Kai vyrą trečiadienį atvežė į Klinikas, tai matėme kaip visi lakstė, stengėsi, pasakojo, kokia jo būklė. Viskas vyko labai maloniai. Šiandien viskas priešingai. Visiems gydytojams uždrausta mums ką nors sakyti“.

„Dukra ryte paklausė, ar tėtis valgė pusryčius. Jai pasakė, kad nesakys, nes negali sakyti. Tai čia kaip suprasti?“, – R.Daktarienė neslėpė apmaudo ir supratimo, ką ir kam tokia informacija pakenktų.

Visiems kada nors turėjusiems sunkų ligonį esą suprantama, kad valgymas yra ženklas, kad sveikatos sutrikimas stabilizavosi, kad pacientas jau po truputį ima sveikti.

„Kiek žinau, po insulto savaitę ar 10 dienų žmonės praleidžia ligoninėje. Po to pacientams skiriama reabilitacija. Niekas nieko nekalba apie tai. Visi elgiasi taip, lyg čia nieko nebūtų“, – liejosi R.Daktarienė. 

Moteris aiškino vis tiek ligoninėje lauksianti kokių nors žinių nuotrupų apie sutuoktinio sveikatą. 

H. Daktaras yra nuteistas už kelis nužudymus vadovaujant „daktarų“ nusikalstamam susivienijimui. Jis bausmę atlieka Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Benuk, teisybę sakai, per ilgai ir per turtingai gyvenai, dabar turėsi VISKĄ Daktarui atiduot... kam tau, lavonui, turtai?

Benas

Benas portretas
Daktarui laisvę, reik Lietuvoj tvarka daryt, jau labai daug turčių priviso!!!

Edga

Edga portretas
Visi tik žinot is televizijos koks jis blogas.reketavo?taip reketavo,bet is tu kurie reketuoja jus visus.kurie jau valdzioi.niekada jis nepaime is doro ir varkso.dauk kam padejo.mongolas dingo be zinios.bet jum visiem tai tik i nauda.nes jis buvo šiukšle.tik parodot kokie jus buki visi.ka grus i galva tuom ir tikesit
VISI KOMENTARAI 87

Galerijos

Daugiau straipsnių