Quantcast

Girtuoklis šlykščiai iškeikė medikus

Antradienio pavakarę Kaune, prie „Iki“ prekybos centro, esančio P.Lukšio gatvėje, gulėjo pagyvenęs vyras. Netrukus buvo iškviesti medikai.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai nusivedė vyrą į automobilį ir norėjo jam suteikti pagalbą. Paaiškėjo, kad prie parduotuvės durų gulėjęs vyras – neblaivus. Jam padėti norėjusius medikus garbingo amžiaus pilietis plūdo bjauriausiais keiksmažodžiais.

„Koks jūsų vardas“, – vyro paklausė medikė.

„B...“, – keiksmažodžiu atkirto neblaivus pilietis ir pradėjo dar labiau keiktis.

Kai moteris vyriškio paklausė pavardės, šis pažėrė visą tiradą keiksmažodžių.

Greitosios pagalbos ekipažas pademonstravo begalinę kantrybę, į neblaivų ir besiplūstantį vyrą mandagiai kreipėsi „jūs“, teiravosi, ar jis turi kokį asmens dokumentą. Į visus klausimus „pavargęs“ kaunietis atsakė itin šlykščiais necenzūriniais žodžiais.

Medikai tais atvejais, kai neblaiviam žmogui medicinos pagalbos nereikia, o jis neturi kur nakvoti ar su juo neįmanoma susikalbėti, veža jį į Saugios nakvynės namus Petrašiūnuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aaa

aaa portretas
Reikėtu padaryti kaip kažkurioje Europos šalyje, kiekvienas kvietimas yra įvertintas atitinkama pinigų suma (PVZ: 170 eurų) ir medikai atvykę sprendžia ar tai butinoji ar nebutinoji pagalba, jei butinoji tai pinigėliai lieką žmogaus kišenėje, o jei nebutinoji, kaip tokie alkašai tai krapštyk pinigėlius. gal tada apmažėtu ir bobučių kurios 2 valandą nakties kviečia medikus, nes joms yra liūdna.

ww

ww portretas
Jeigu girtas -reikia kviesti ne tik medikus,bet ir policija. Kodel medike turi klausytis to alkoholiko bjaurius keiksmus? Tegul policija aiskinasi,koks jo vardas ar pavarde. Ir man atrodo,kad policija turi toki vezti i nakvynes namus. Ir ko tik tiems medikams netenka iskesti per tuos prasigerusius nevekslas.

Tera

Tera portretas
Matai kaip gerai Girtuokliams greitoji- taksi, o tuo momentu tikras ligonis laukia nesulaukia greitosios. Bet už tai nepažeistos Lietuvoje žmogaus- pijoko teisės..........
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių