Quantcast

Aliarmas „Girstučio“ baseine: dėl dūmų buvo evakuoti lankytojai (papildyta)

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą „Girstučio“ baseine apsilankę žmonės turėjo jį palikti ir išeiti laukan, nes pradėjo rūkti dūmai, buvo paskelbta evakuacija.

Ugniagesiai pranešimą apie tai, kad „Girstučio“ baseine rūksta dūmai gavo 19.40 val. Portalui kauno.diena.lt apie dūmus baseine moteris, su vaikais apsilankiusi „Girstutyje“, pranešė šiek tiek anksčiau. Ji teigė, kad dūmai pradėjo rūkti 25 m baseino zonoje, kur yra pirtis.

„Per mikrofoną paskelbė, kad reikia išeiti į lauką ir daugiau nieko neaiškino“, – teigė ji.

Susisiekus su  „Girstučio“ baseinu, telefonu atsiliepusi moteris situacijos sakė negalinti komentuot: „Skambinkite direktoriui, aš nieko pasakyti negaliu“.

Tačiau paprašius pasakyti baseino vadovo telefono numerį, jo nurodyti taip pat nesutiko.

Prie „Girstučio“ atvyko trys ugniagesių ekipažai, medikų automobilis.

Nustatyta, kad ventiliacijos šachtoje degė šiukšlės. Iš pastato iš viso buvo evakuoti šimtas žmonių.

Antradienį perpiet „Girstučio“ sporto komplekso vadovas Paulius Jonavičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad  gaisras kilo greta komplekso esančiose apleistose patalpose, tiksliau – jų ventiliacijos šachtoje. Vadovo žiniomis, aliarmas kilo, kai ten pradėjo smilkti lapai ir šiukšlės, o dūmai pradėjo skverbtis į komplekso patalpas. „Greičiausiai nuo nuorūkos ar ko“, – teigė direktorius.

P. Jonavičius komentavo, kad personalas labai kompetetingai sureagavo į situaciją ir pradėjo evakuaciją. Niekas nenukentėjo, visi saugiai paliko patalpas.

Šiuo metu baseino veikla vyksta įprasta tvarka.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algirdas

Algirdas portretas
Bjauru žiūrėti į tokį aplaidų baseino "valdymą" - kas nors sugedę tvarkoma tik, turbūt, po krūvos klientų skundų. Prie pirčių dušo sugedęs kranas jau nuo vasaros. Nei taiso nei keičia - bėga tik šaltas vanduo. Baseino grindys nuolat paskendę balose. Pristato lentelių slidu, labai retai kažkoks senas kaip gyvenimas aparatas pratempiamas surinkti, valytojos skundžiasi, kad nenuperka nei šluotos sulūžusios, algos minimumai. Nusileidimo kalnelio "Drambliukas" konstrukcijos ir laiptai iš išorės vizualiai surūdiję. O per 3 pirmus metus turėjo koncesininkas investuoti 290000 Eurų !!! Į naujai prieš 2 metus renovuotą baseiną ??? Gal kas galit pasakyti kur tokia suma sukišta ??? Vaikų sportinėje grupėje mokestis 80 Eur/mėn. kai visuose kituose baseinuose apie 8-10 Eur/mėn. ir tai daugiau laiko treniruojamasi bei einama netgi į šį baseiną. Ir taip dar bus tęsiama iki 2025 metų - viso 10 metų pagal sutartį ... Yra toks pavadinimas - Kaunas tvarkosi.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaunas tvarkosi

Mat-tvoju-saika

Mat-tvoju-saika portretas
kviesti i vieta mero patareja,atsakinga uz baseinus,kuri nebaigus net vidurines
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių