Quantcast

Geresniam Kauno seniūnijų darbui – šeši nauji automobiliai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį šešioms Kauno rajono seniūnijoms (Taurakiemio, Kačerginės, Ežerėlio, Rokų, Linksmakalnio ir Akademijos) buvo perduoti nauji automobiliai „Volkswagen Caddy“, kurie padės užtikrinti geresnį seniūnijų darbą ir leis greičiau pasiekti atokiausius savivaldybės kampelius.

Kauno rajono savivaldybė išsidėsčiusi didelėje teritorijoje, todėl automobilių prireikia, norint pasiekti socialinės rizikos šeimas, vienišus senelius, sprendžiant komunalines ir kitas kasdienes problemas.

„Seniūnas turi būti arčiau gyventojų. Todėl šie automobiliai – ne prabanga, o būtinybė, siekiant užtikrinti sklandų mūsų krašto seniūnijų darbą. Transporto priemonės leis jums pasiekti žmones, išgirsti su kokiomis problemos jie susiduria ir operatyviai jas spręsti“, – įteikdamas automobilių raktelius kalbėjo meras.

Automobiliai ekonomiški ir puikiai pritaikyti seniūnijų darbui.

Seniūnijų transporto atnaujinimo planas vykdomas jau ne vienus metus. Automobiliams pirkti šįmet savivaldybė išleido 138 tūkst. eurų. Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Mantas Rikteris sakė, kad dabar jau visos 25 pakaunės seniūnijos yra aprūpintos naujomis transporto priemonėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirma

pirma portretas
reikia sutvarkyt kreves pr autobusu privaziavimus ir keras tai zino bet uz padaryta broka projektuotojos pa sirase butent jis tai dabar krapsto iskur nori nes matjosaitis neduos o masinytem tai atsirado o sako pinigu nera geda meluot kai pensininkai islipa vydur gatves o ziema iki nelaimes netoli ir tai jau 5m ir daugiau tesiasi sis biurokratbespridelas i kuri ir miesto kontrole buvo pakinkyta /p, Zanina/ bet juk visi savi o seni /runkeliai/ vistiek ismirs pakniaukses parasys ir tuo baigsis nusiramins jei kas nors netycia nuramins?...;;;
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių